candan110 aramıza hoşgeldin sefalar getirdin

çok kısa bir sürede herşeye uyum sağlarsın zor değil kampanyacılık sadece takip gerektirir.inşallah çok keyifli zamanların geçer burada
arkadaşlar hayırlı geceler bende yeni üye oldum bir foruma üyeydim orada konular açıp şiirler paylaşıyorduk tesadüfen burayı buldum daha faydalı bir foruma üye oldum galiba.adım elif 32 yaşındayım bir kızım var ev hanımıyım eşim gümüş işi ile uğraşır mardinin midyat ilçesinde bulunuyorum zamanla bende sizler gibi kazanabilirim inşallah tabi yardımcı olursanız
Ben üye olalı 1 ay olacak ama kendimi daha yeni tanıtıyorum.Adım Şeyma.İstanbuldayım.Açıköğretimde öğrenciyim aynı zamanda part-time bi işte çalışıyorum.Hergünkampanyayı internette gezerken buldum.Ben de başladım hemen kampanyalara katılmaya.Keşke daha önce bulsaymışım ama kısmet işte.Şimdiye kadar bi şey kazanamadım inşaallah yakında kazanırım..
gulfem 57
gülfem birinci
sinop
ya ben bu lınkı gormemişim.aranızda yenıyım aslında 2 ay falan olmustur.ama müptela oldum resmen.sürekli takipteyim.arada bır sansım gulsede bişeyler kazansam sevınıcem.simdilik beklıyorum bakalım kısmet bırıkı kucuk sy kazandım tabııkıde sayenızde.herkese cok tesekkur ederım ..ve tanıstıgıma cook memnun oldum:)
o zaman tekrar hoşgeldin aramıza diyelim
benmde 2ay filan oldu aranıza katıldım . ama çok memnunum siteden.gayet arkadaşlar arasında bir aile havası var. ve burda devamlı takipteyim.inşallah bundan sonrada kampanyalardan faydalanırız.bütün arkadşlara bol kampanyalı yıllar dilerim...