0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Türkçeyi bozmayı sevmem bazen şive dolayısıyla bozuyorum (yapıyom okuyom ediyom vs.vs.) elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum siz beni tanıdınız sanırım diğer msjları okuduğunuza göre ama ben sizi tanımıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTürkçeyi bozmayı sevmem bazen şive dolayısıyla bozuyorum (yapıyom okuyom ediyom vs.vs.) elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum siz beni tanıdınız sanırım diğer msjları okuduğunuza göre ama ben sizi tanımıyorum devrim ben..forumda herkes beni devrim1986 rumuzuyla tanır..yıllardır forumdayım..kampanyalar vaz geçilmezlerim arasında yer alıyor..alışkanlık yapıyor ama iyi bir alışkanlık..mersinliyim..iktisat bölümü mezunuyum..atanmayı bekliyorum inşallah..dj'lik yapmıştım eskiden ;forumdaki kapanış tümcem "devrim gider adı kalır.."
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTürkçeyi bozmayı sevmem bazen şive dolayısıyla bozuyorum (yapıyom okuyom ediyom vs.vs.) elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum siz beni tanıdınız sanırım diğer msjları okuduğunuza göre ama ben sizi tanımıyorum devrim ben..forumda herkes beni devrim1986 rumuzuyla tanır..yıllardır forumdayım..kampanyalar vaz geçilmezlerim arasında yer alıyor..alışkanlık yapıyor ama iyi bir alışkanlık..mersinliyim..iktisat bölümü mezunuyum..atanmayı bekliyorum inşallah..dj'lik yapmıştım eskiden ;forumdaki kapanış tümcem "devrim gider adı kalır.."Negüzel tanıdığıma sevindim siz okadar hareketli değilsiniz sanırım öyle bir elektrik almadım yada adamına göre davranıyorsunuz zamanla daha iyi tanırım
Zamanımız çok acelemiz yok
Bende bilmiyorum öyle şans eseri buldum burayı birazda olsa yüzlerde tebessme neden olduysam ne güzel. İnş. kalıcı olur güzel konular açarım ilk konuda batırdım ama bakalım alışırım zamanla buraya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBende bilmiyorum öyle şans eseri buldum burayı birazda olsa yüzlerde tebessme neden olduysam ne güzel. İnş. kalıcı olur güzel konular açarım ilk konuda batırdım ama bakalım alışırım zamanla burayazamanla öğreneceksin..takıldığın anda yada zorlandığında bana özelden yazabilirsin..elimden geldikçe hep yardımcı olurum..