0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yanlız 21 senedir eskişehirdeyim eskişehir&çiğbörek ikilisini sizden duydum ilk defa çiğ köfte olsa neyse çiğ börek ne yaw hadi canım ben ampül kullanmıyorum mum yakıyorum sezemezsin o ışığı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyeni gelen herkese topluca hoşgeldiniz diyorum. ya şu çiğböreği acayip merak ediyorum bi gün sırf bunun için eskişehire gitcem öve öve bitiremiyorlar eskişehirli tanıdıklarım... bende onlara kayseri mantısıyla cevap veriyorum tabi çiğ börek dediğiniz şey bildiğimiz puf böreği işte
yeni gelen herkese topluca hoşgeldiniz diyorum. ya şu çiğböreği acayip merak ediyorum bi gün sırf bunun için eskişehire gitcem öve öve bitiremiyorlar eskişehirli tanıdıklarım... bende onlara kayseri mantısıyla cevap veriyorum tabi
Farklı isimle biliyor olabilirim ama çibörek ve eskişehir duymadım gerçekten
yeni rumuzlara "hoş geldiniz" demek düşüyor..keyifli dakikalar geçirmenizi dilerim..kalıcı olmanızı isterim..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyeni rumuzlara "hoş geldiniz" demek düşüyor..keyifli dakikalar geçirmenizi dilerim..kalıcı olmanızı isterim.. Teşekkürler hoşbuldum inş. kalıcı olurum laptopu aldırmayı başarmama bikaçgün kaldı ama gidiceğim yerde kablosuz net varmı bilmiyorum varsa hep burdayım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyeni rumuzlara "hoş geldiniz" demek düşüyor..keyifli dakikalar geçirmenizi dilerim..kalıcı olmanızı isterim.. Teşekkürler hoşbuldum inş. kalıcı olurum laptopu aldırmayı başarmama bikaçgün kaldı ama gidiceğim yerde kablosuz net varmı bilmiyorum varsa hep burdayımyeni karakterleri tanımak çok zevkli oluyor..biraz göz gezdirdim de çok aktif ve hayat dolu birini andırıyorsun..inşallah diyorum..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyeni rumuzlara "hoş geldiniz" demek düşüyor..keyifli dakikalar geçirmenizi dilerim..kalıcı olmanızı isterim.. Teşekkürler hoşbuldum inş. kalıcı olurum laptopu aldırmayı başarmama bikaçgün kaldı ama gidiceğim yerde kablosuz net varmı bilmiyorum varsa hep burdayımyeni karakterleri tanımak çok zevkli oluyor..biraz göz gezdirdim de çok aktif ve hayat dolu birini andırıyorsun..inşallah diyorum.. Teşekkürler az öyle şımarıyorum bazen