Yok baba yok, bebek için birşeyler kazanayım keyfim yerine gelsin, eşim de mutlu olsun diyorum ama yok

Bırak bi çiklet bile yok kaç zamandır. Kaç bin kişinin içinden kazandığım günleri bilirim. Tek kişilik çekiliş yapsınlar, onu bile kazanamayacağım sanırım
Yok baba yok, bebek için birşeyler kazanayım keyfim yerine gelsin, eşim de mutlu olsun diyorum ama yok 
Bırak bi çiklet bile yok kaç zamandır. Kaç bin kişinin içinden kazandığım günleri bilirim. Tek kişilik çekiliş yapsınlar, onu bile kazanamayacağım sanırım 
İnan ki arkadaşım aynı duyguları bizde seninle paylaşıyoruz.Ama bazı dönemler var biliyorsun, yılbaşı sevgililer günü özel günler v.s. patlamalar yaşanıyor biliyorsun. Kampanyacılıktan tad almak, kazandığında sevinmek, kazanamadığında ise üzülmemektir.

Aslında böyle durağan dönemler daha iyi oluyor bizler için.Şimdi hiç ummadığım da hediye kazanmak beni daha çok mutlu ediyor.
Aslında böyle durağan dönemler daha iyi oluyor bizler için.Şimdi hiç ummadığım da hediye kazanmak beni daha çok mutlu ediyor.
ben neredeyse 2 aydır hiç bir şey kazanamıyordum,ama geçen hafta sanat halıdan kazandım..

bekleyin açılacaktır şansınız..