Gönderen Konu: Philips Avent ve Uni Baby iş birliği ile set kazanan 4 talihlimiz!  (Okunma sayısı 1282 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı huseyinboz

• Usta Kampanyacı
Yok baba yok, bebek için birşeyler kazanayım keyfim yerine gelsin, eşim de mutlu olsun diyorum ama yok :)
Bırak bi çiklet bile yok kaç zamandır. Kaç bin kişinin içinden kazandığım günleri bilirim. Tek kişilik çekiliş yapsınlar, onu bile kazanamayacağım sanırım :)

Çevrimdışı orkide28

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Yok baba yok, bebek için birşeyler kazanayım keyfim yerine gelsin, eşim de mutlu olsun diyorum ama yok :)
Bırak bi çiklet bile yok kaç zamandır. Kaç bin kişinin içinden kazandığım günleri bilirim. Tek kişilik çekiliş yapsınlar, onu bile kazanamayacağım sanırım :)

İnan ki arkadaşım aynı duyguları bizde seninle paylaşıyoruz.Ama bazı dönemler var biliyorsun, yılbaşı sevgililer günü özel günler v.s. patlamalar yaşanıyor biliyorsun. Kampanyacılıktan tad almak, kazandığında sevinmek, kazanamadığında ise üzülmemektir.
Gayret değil, Niyet önemli.

Çevrimdışı huseyinboz

• Usta Kampanyacı

İnan ki arkadaşım aynı duyguları bizde seninle paylaşıyoruz.Ama bazı dönemler var biliyorsun, yılbaşı sevgililer günü özel günler v.s. patlamalar yaşanıyor biliyorsun. Kampanyacılıktan tad almak, kazandığında sevinmek, kazanamadığında ise üzülmemektir.

Kesinlikle katılıyorum, ara ara şansı açılıp ara ara kapanıyor insanın. Zaten dikkat ederseniz bir süre hep aynı isimler kazanıyor,sonra farklı isimlerin ismi sürekli karşımıza çıkıyor, sonra daha farklı.. İsmimi bir listede görmeyi çok özledim ama. Bi de "acaba ne zaman gönderirler hediyemi?" telaşını özledim.. Bi de kargocuları özledim. Bi de acaba paketten ne çıkacak heyecanını.  Ya ben kazanmayı çok özledim :)

Çevrimdışı orkide28

• Usta Kampanyacı
:)) Aslında böyle durağan dönemler daha iyi oluyor bizler için.Şimdi hiç ummadığım da hediye kazanmak beni daha çok mutlu ediyor.
Gayret değil, Niyet önemli.

Çevrimdışı paralympic

• Deneyimli Kampanyacı
bunda da yokum..

Çevrimdışı gizgizar

• Usta Kampanyacı
:)) Aslında böyle durağan dönemler daha iyi oluyor bizler için.Şimdi hiç ummadığım da hediye kazanmak beni daha çok mutlu ediyor.
ben neredeyse 2 aydır hiç bir şey kazanamıyordum,ama geçen hafta sanat halıdan kazandım..:) bekleyin açılacaktır şansınız..