0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben dünden beri ne kadar uğraşsamda uygulamaya giremiyordum sürekli sayfayı beğendiğim halde sayfayı beğenin yazısı çıkıyor ekran donuyordu; bugün önce sayfayı beğenmekten vazgeçtim sonra uygulamalardan kaldırdım daha sonra rossmanın sayfasına geri dönüp direkt uygulamaya tıkladım yeniden bana onay ekranı çıktı orda onayı verince açıldı 2 gündür uğraşıyordum eğer benimle aynı sorunu yaşayanlar varsa bu adımları takip edebilirler o zaman uygulama sorunsuz çalışıyorDediklerinizi uyguladım bu kez "Birden fazla sayfa açmak oyunun aklını karıştırabilir. Lütfen ilk açtığınız sayfadan oyunu oynayın" yazdı. Oysaki sadece 1 sayfa açıktı. En iyisi vazgeçmek. Mozilladan girdiğimde ekranda soru geldi ancak seçim yapamadım.Hangi ürün üzerine geldimse açıklama yoktu. Yani ekran dondu. Başka bir tarayıcıyla denediğimde hakkınız bitmiştir diye yazdı.facebook uygulamalara girin ordan uygulamayı kaldırın sonra yeniden irin aynı uygulamaya bendede dünden beri aynı sorun vardı hiç soru gelmediği halde bi hakkınız kalmadı dedi bi sayfayı beğenin dedi sürekli hata verdi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben dünden beri ne kadar uğraşsamda uygulamaya giremiyordum sürekli sayfayı beğendiğim halde sayfayı beğenin yazısı çıkıyor ekran donuyordu; bugün önce sayfayı beğenmekten vazgeçtim sonra uygulamalardan kaldırdım daha sonra rossmanın sayfasına geri dönüp direkt uygulamaya tıkladım yeniden bana onay ekranı çıktı orda onayı verince açıldı 2 gündür uğraşıyordum eğer benimle aynı sorunu yaşayanlar varsa bu adımları takip edebilirler o zaman uygulama sorunsuz çalışıyorDediklerinizi uyguladım bu kez "Birden fazla sayfa açmak oyunun aklını karıştırabilir. Lütfen ilk açtığınız sayfadan oyunu oynayın" yazdı. Oysaki sadece 1 sayfa açıktı. En iyisi vazgeçmek. Mozilladan girdiğimde ekranda soru geldi ancak seçim yapamadım.Hangi ürün üzerine geldimse açıklama yoktu. Yani ekran dondu. Başka bir tarayıcıyla denediğimde hakkınız bitmiştir diye yazdı.
ben dünden beri ne kadar uğraşsamda uygulamaya giremiyordum sürekli sayfayı beğendiğim halde sayfayı beğenin yazısı çıkıyor ekran donuyordu; bugün önce sayfayı beğenmekten vazgeçtim sonra uygulamalardan kaldırdım daha sonra rossmanın sayfasına geri dönüp direkt uygulamaya tıkladım yeniden bana onay ekranı çıktı orda onayı verince açıldı 2 gündür uğraşıyordum eğer benimle aynı sorunu yaşayanlar varsa bu adımları takip edebilirler o zaman uygulama sorunsuz çalışıyor
2 adet kod veriyorum kim alırsa alsın Pastel RSAHEBHRS582E6