Gönderen Konu: rossmann  (Okunma sayısı 9617 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ozlem32

• Usta Kampanyacı
rossmann
« : 30 Kasım 2013, 13:59:22 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  detaylara bakamadım ilk 200 kişiye bişeyler varmış

KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI
Bu kampanyaya katılmak için herhangi bir yaş sınırlaması yoktur. Ödül ürünü her kazanan için birer adet Pastel Oje’dir. Sunulan ödül ürünü, herhangi bir çekilişe bağlı olmadan, her gün oyunu oynayan kişiler arasından en az sürede 3 ürünü bilen ilk 200 kişiye verilir. Dağıtılacak toplam ödül adedi 1800 ile sınırlıdır.
Kampanya, gün içinde 200’den az katılım aldığı durumda kalan ürünler ertesi güne devredilmek üzere, 1800 ödül tamamen dağıtılana kadar devam edecektir. Kazanılan ödüller, hiçbir şekilde kazanan kişiye kargo yoluyla gönderilmeyecektir.
Kazanan kişiler, ödüllerini kendilerine en yakın ROSSMANN şubesinden, yine onlara Facebook bildirim mesajıyla yollanacak ödül kodlarıyla birlikte alabilirler. Aynı Facebook kullanıcısı birden fazla ödül kazanamaz.
Aynı kişi ödülü kazanana kadar aynı gün içinde 3 kere yarışma hakkına sahiptir. Kişi günlük 3 yarışma hakkını doldurduğu takdirde, ertesi gün yine 3 yarışma hakkına sahip olur. Bağlantılardan kaynaklı çıkabilecek sorunlardan ROSSMANN veya KORO Reklam Aklı sorumlu tutulamaz. Oyun skorlarında, sunucu sayacı baz alınır, tarayıcı bazlı sayaç yalnızca bilgi amaçlıdır. Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını peşinen kabul etmiş sayılır.
« Son Düzenleme: 30 Kasım 2013, 14:08:14 Gönderen: ozlem32 »

Çevrimdışı kampanyac

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: rossmann
« Yanıtla #1 : 30 Kasım 2013, 17:16:11 »
Ödülü pastel oje,
1800 kişiye veriyor
Facebooktan kod atacak
Şubeye uğramak gerekecek ölme e.... ölme
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Mağazalara yukarıdaki linkten ulaşabilirsiniz bilginize

Çevrimdışı efem09

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 01 Aralık 2013, 01:55:16 »
ben kazanmışım oje :)

Çevrimdışı pelins

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 01 Aralık 2013, 08:59:06 »
ben de kazanmışım ama hep mavi mi oje?

Çevrimdışı efem09

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 01 Aralık 2013, 12:51:23 »
inşallah istediğimiz rengi alıyoruzdur

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 01 Aralık 2013, 13:04:52 »
ben dünden beri ne kadar uğraşsamda uygulamaya giremiyordum sürekli sayfayı beğendiğim halde sayfayı beğenin yazısı çıkıyor ekran donuyordu;
 bugün önce sayfayı beğenmekten vazgeçtim sonra uygulamalardan kaldırdım daha sonra rossmanın sayfasına geri dönüp direkt uygulamaya tıkladım yeniden bana onay ekranı çıktı orda onayı verince açıldı
2 gündür uğraşıyordum eğer benimle aynı sorunu yaşayanlar varsa bu adımları takip edebilirler o zaman uygulama sorunsuz çalışıyor
evim evim güzel evim diyebileceğim evim :)

Çevrimdışı zxc

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 01 Aralık 2013, 15:27:48 »
inşallah . hangi renk çıktı size?

Çevrimdışı bastat

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 01 Aralık 2013, 17:26:56 »
ben dünden beri ne kadar uğraşsamda uygulamaya giremiyordum sürekli sayfayı beğendiğim halde sayfayı beğenin yazısı çıkıyor ekran donuyordu;
 bugün önce sayfayı beğenmekten vazgeçtim sonra uygulamalardan kaldırdım daha sonra rossmanın sayfasına geri dönüp direkt uygulamaya tıkladım yeniden bana onay ekranı çıktı orda onayı verince açıldı
2 gündür uğraşıyordum eğer benimle aynı sorunu yaşayanlar varsa bu adımları takip edebilirler o zaman uygulama sorunsuz çalışıyor

Mozilladan girdiğimde ekranda soru geldi ancak  seçim yapamadım.Hangi ürün üzerine geldimse açıklama yoktu. Yani ekran dondu. Başka bir tarayıcıyla denediğimde hakkınız bitmiştir diye yazdı.

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 01 Aralık 2013, 18:14:36 »

Mozilladan girdiğimde ekranda soru geldi ancak  seçim yapamadım.Hangi ürün üzerine geldimse açıklama yoktu. Yani ekran dondu. Başka bir tarayıcıyla denediğimde hakkınız bitmiştir diye yazdı.

facebook uygulamalara girin ordan uygulamayı kaldırın sonra yeniden irin aynı uygulamaya bendede dünden beri aynı sorun vardı hiç soru gelmediği halde bi hakkınız kalmadı dedi bi sayfayı beğenin dedi sürekli hata verdi
evim evim güzel evim diyebileceğim evim :)

Çevrimdışı efem09

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 01 Aralık 2013, 21:05:27 »
inşallah . hangi renk çıktı size?

mavi çıktı sanırım farklı farklımı çıkıyor herkese