Gönderen Konu: LG 55" Ultra HD TV Kazanan  (Okunma sayısı 4964 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sametgunay

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: LG 55" Ultra HD TV Kazanan
« Yanıtla #20 : 20 Kasım 2013, 21:44:52 »
@sanko86 ben yazarken sen de yazmışsın sanırım senin son yorumunu yeni gördüm hemen cevaplıyorum ben genel olarak yazdım cevabı tabiki artniyetlilere sözüm ben de yanlış anlaşılmak istemem ayrıca bu büyük yanlış anlaşılmanın sebebi de belli oldu o resmi görmüştüm ama dikkat etmemiştim beni yarışma kuralları ilgilendiriyordu zaten ilk gün bakmıştım ona göre olan proje hazırlamıştım kuralda da thorun güçleri sende olsa yazmıyordu jüri de sanırım kurallara göre oyladı

İşte kuralların en başı

KAMPANYA ŞARTLARI

31.10.2013 saat 11:30 – 13.11.2013 saat 23:59 tarihleri arasında, Twitter üzerinden #ultraguclerimolsa hashtag’ini kullanarak yaratıcı paylaşımlarını gerçekleştirenler jüri tarafından kategori konusuna uygunluk ve yaratıcılık gibi kriterlere göre değerlendirilecek ve kampanya sonunda jüri tarafından belirlenen 1 katılımcıya ödül olarak 1 adet LG 55LA970V Ultra HD TV ikramiyesi verilecektir.

Çevrimdışı umoo

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #21 : 20 Kasım 2013, 22:48:17 »
tebrik ederim güle güle kullanın güzel hediye

Çevrimdışı sametgunay

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #22 : 20 Kasım 2013, 22:58:24 »
Teşekkür ederim  :) bu arada moderatör arkadaş benim paylaştığım video asıl kazanan videodur onu ilk mesaja taşıyabilirsin doğru bir konu açısından

Çevrimdışı liverpooltorres

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 21 Kasım 2013, 00:15:07 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Teşekkür ederim  :) bu arada moderatör arkadaş benim paylaştığım video asıl kazanan videodur onu ilk mesaja taşıyabilirsin doğru bir konu açısından
WALLA GÜZEL OLMUS HEM JURİ BEGENMİŞ BİZE BİŞ İDÜŞMEZ ADAM HAZIRLAMIS  TEBRİKELR DOSTUM
YoU wİlL nEvEr WaLk AlOnE

Çevrimdışı sametgunay

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #24 : 21 Kasım 2013, 08:00:38 »
Teşekkür ederim :) jürinin yanında başkaları da beğenince mutlu oluyor insan :) beğenmeyen tabiki olabilir ama sözüm meclisten dışarı kazanamadığı için hırs yapıp karalayanlara

Çevrimdışı sametgunay

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #25 : 21 Kasım 2013, 10:47:39 »
Bu yarışmadaki en büyük klişe bence mesajlardı tweetlere bakıcak olursanız görürsünüz herkes dünyaya huzur getirirsin yoksullukları yok ederimm herkesi mutlu ederdim bla bla bla , kaldı ki yarışma yaratıcı ve kategori konusuna uygun proje istiyordu kategori ne ultra güç ve bilim kurgu yine de size saygı duyarım videoyonuza bir göz attım zaten hazır videoları birleştirip yazı ile kurgu yapmaya çalışmışsınız yine saygı duyarım

Sonuç olarak jüri benim videomu uygun gördü , asıl video da benim uzun yazımdaki paylaştığım videodur profilde başka basit videolar da var (yarışma için hazırlanan)

Kolay gelsin.

Çevrimdışı sametgunay

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #26 : 21 Kasım 2013, 13:15:48 »
Basit dediğim videolar kurgumda yok 7 tane video var yanlış hatırlamıyorsam ve 4 tanesi kurgunun içinde kazandıklarınız doğrudur , ama bu videoda o video ile kazanmanız imkansızdı ne derseniz deyin teşekkürler bol kazançlar

Çevrimdışı kampanyaman

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 21 Kasım 2013, 15:04:13 »
Samet sen de Z1'i kazanırsın gibi geliyor bana. Juri seçmiş arkadaş da uğraşmış. Bize de tebrik etmek düşer artık. TV'ye de söylenecek söz yok, canavar!

Çevrimdışı sametgunay

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #28 : 21 Kasım 2013, 15:12:16 »
Tebriğiniz için teşekkürler

Gereksiz insanların çekememesi umrumda değil  8)

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #29 : 21 Kasım 2013, 15:42:51 »
@photomania boşver bence, bırak kendi haline. Büyük ödül kazanınca kendinden geçmiş bi daha da kendine gelememiş. Profiline baktım adamın, saçma sapan şeyler yazmış. Böyle biri için tek harf yazmaya değmez :)