Gönderen Konu: LG 55" Ultra HD TV Kazanan  (Okunma sayısı 4979 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sametgunay

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: LG 55" Ultra HD TV Kazanan
« Yanıtla #30 : 21 Kasım 2013, 15:43:45 »
ergen diyor ya :)) Lg ye o kadar demişsin bu mu yaratıcılık felan diye ben seni kaybettikten sonra çok yaratıcı buldum sana bir 3d gözlük hediye etmek isterim

Çevrimdışı sametgunay

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #31 : 21 Kasım 2013, 15:44:15 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
@photomania boşver bence, bırak kendi haline. Büyük ödül kazanınca kendinden geçmiş bi daha da kendine gelememiş. Profiline baktım adamın, saçma sapan şeyler yazmış. Böyle biri için tek harf yazmaya değmez :)

katılıyorum valla yazmasında ben kurtulayım

Çevrimdışı sametgunay

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #32 : 21 Kasım 2013, 15:50:56 »
ergen diyor ya :)) Lg ye o kadar demişsin bu mu yaratıcılık felan diye ben seni kaybettikten sonra çok yaratıcı buldum sana bir 3d gözlük hediye etmek isterim

Bu forumda senin gibi ukala tipleri istemiyoruz. Git kendine göre bir yer bul. Terbiyesiz şey!

1)Foruma ben doğru videoyu göstermek amacı ile kayıt olduğumu dedim zaten forumun aktif üyesi değilim
2)beni ukala yapan sensin farkettiysen
3)ergen mergen diyosun birde valla alınırım bak
4)kaybetmeyi öğren dostum
5)videom için sadece uğraştığımı söyledim mükemmel olduğunu değil ha bir de senin videonun yetersiz olduğunu söylemiştim sanırım haklıyım

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #33 : 21 Kasım 2013, 15:54:45 »
Tartışma yapmaya değmez bir durum kazanan kişinin yaptılarının binlerce kat iyisi Vine' da her gün yayınlanıyor hatta Google 'da Vine Video Effects diye arayınca ne kadar kolay yapıldığını da anlayabilirsiniz. Juri seni beğendiyse karar jurinin illa ki herkesin beğenmesi şart mı? Bence insanların eleştirilerine açık olmak güzel bir şey ben dün yazdığım yorumu senin ilk cevabında sildim bende juriyi eleştirmiştim sizin buraya yazdığınız yarı ergenimsi yazıdan sonra gereksiz konu juri beğendiyse beni ilgilendirmez dedim. Ama siz herkes illa en harika bu desin istiyorsanız o çok zor. Zevkler tartışılmaz.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı sametgunay

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #34 : 21 Kasım 2013, 15:59:09 »

Beğenmeyene saygım var bu ultraman :)))))) iğneleyici tavrından sonra başladım farkettiyseniz

Samet beyefendi sen huzuru getir ben sana 2 tv de yollarım videodaki dediklerini yapıcaksın ya

Valla iyi olur benim tv ye ihtiyacım var yolla bir tane daha

Çevrimdışı sametgunay

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #35 : 21 Kasım 2013, 16:02:30 »
Tartışma yapmaya değmez bir durum kazanan kişinin yaptılarının binlerce kat iyisi Vine' da her gün yayınlanıyor hatta Google 'da Vine Video Effects diye arayınca ne kadar kolay yapıldığını da anlayabilirsiniz. Juri seni beğendiyse karar jurinin illa ki herkesin beğenmesi şart mı? Bence insanların eleştirilerine açık olmak güzel bir şey ben dün yazdığım yorumu senin ilk cevabında sildim bende juriyi eleştirmiştim sizin buraya yazdığınız yarı ergenimsi yazıdan sonra gereksiz konu juri beğendiyse beni ilgilendirmez dedim. Ama siz herkes illa en harika bu desin istiyorsanız o çok zor. Zevkler tartışılmaz.

Madem bu kadar kolay benim videomun aynısını gün içinde yaparmısınız haklılığınızı ispat edersiniz benim için değil yani

Çevrimdışı NickyLady

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #36 : 21 Kasım 2013, 16:13:43 »
Millet fake hesaplarla dünyayı götürüyor siz tutmuş uğraşıp video yapmış adamı ve seçen jüriyi yargılıyorsunuz. Beğenili olsaydı da yine aynı takıma mı gitseydi ?

Çevrimdışı sametgunay

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #37 : 21 Kasım 2013, 16:18:26 »
Millet fake hesaplarla dünyayı götürüyor siz tutmuş uğraşıp video yapmış adamı ve seçen jüriyi yargılıyorsunuz. Beğenili olsaydı da yine aynı takıma mı gitseydi ?

Değerli yorumunuz için teşekkürler

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #38 : 21 Kasım 2013, 16:24:22 »
Benim derdim onun kazanması ya da kazanmaması değil. İlk sayfada LG'nin yarışma fotosuna ve fotoda yazan yarışma konusuna dayanarak, kendi düşüncemi yazdım, hatta videonun iyi olduğunu yazdım. Bugün @sametgunay ın twitter profilinde hakkımızda yazdıklarını okudum. '' Karalamaya çalışanlar '' , '' yarışmadan bi haber olup yorum yapanlar:(( '' gibi alaylı ifadeler yazmış. Karalamaya niyetimiz olsa niye buraya yazalım? Gider LGye mesaj atar, yorum yazardık. Burası forum, düşündüklerimizi yazma hakkımız var :) Onunda hakkı var tabi ama küçümsemek falan hoş olmamış.

Çevrimdışı orkide28

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #39 : 21 Kasım 2013, 16:25:33 »
Armağanın bir sözü aklıma geldi Dağılın  :)
« Son Düzenleme: 21 Kasım 2013, 16:34:00 Gönderen: orkide28 »
Gayret değil, Niyet önemli.