Gönderen Konu: ikram  (Okunma sayısı 2529 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozcartman

• Ziyaretçi
Ynt: ikram
« Yanıtla #10 : 11 Kasım 2013, 22:28:01 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
konu açınca da teşekkür etmeden katılan ve kazanan ne kadar çok arkadaşımız var bunu da düşünün arkadaşlar :) konu 10-15 sayfa gider, yazılır durulur ama teşekkür sayısı 2-3-5 de kalır. bence bunun üzerine konu açma pek sevilmeyen bir hale geldi   ;)

ben söylüyorum açık açık konu açmayan giriş yapamasın sömürüdür bunun adı resmen.

bu kadar sert de olmamak lazım bence.bütün gün sizlerin paylaşımları sayesinde,kısacık zamanlarda kampanyalara katılıyorum ben. ama emeğe saygı var mı? maalesef yok .

o zaman emeğe saygı olacak. teşekküre tıklamak 1 saniye!

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 11 Kasım 2013, 22:29:30 »
Bu aralar forumu sık takip edemiyorum ama ikidir moderatörler kelimesini duyuyorum. Moderatörlerle bir sıkıntınız varsa özel mesajla bize bildirin. Admine bildirin ya da ne bileyim hatamızın ne olduğunu direk öğrenebileceğimiz şekilde bize ulaşın. Ortaya konuşulduğunda göremeyebiliriz. Hepimiz çalışan-okuyan insanlarız. Forumu 24 saat takip edemeyiz. Benim için açılan doğum günü tebriği konusunu bile 2 gün sonra gördüm. Twitterde yeni bir uygulama var takipçilerimiz toplu rt yaptığında bize ileti geliyor. O ileti gelince hemen katılıyorum ben de. Konu açmak için vaktim olmuyor ki eminim ki çoğu kişinin de böyledir. Konunaçmadan katılımların açıklaması bu olsa gerek. İyi geceler
:)

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #12 : 11 Kasım 2013, 22:33:03 »
benim bildiğim Moderatörlerin görevi konu açmak değil forumun düzenini sağlamaktır , ayrıca forum denilen ortamda herşey gönüllü yapılır konu açan konu açar, yorum yapan yorum yapar isteyende teşekkür eder. Zorlandığında ortamın adı forum olmaz zaten.

O yüzden kimse kimseyi yaptıkları için yargılamasın sonuçta bu işin özü gönüllülük.
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

ozcartman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 11 Kasım 2013, 22:34:50 »
benim bildiğim Moderatörlerin görevi konu açmak değil forumun düzenini sağlamaktır , ayrıca forum denilen ortamda herşey gönüllü yapılır konu açan konu açar, yorum yapan yorum yapar isteyende teşekkür eder. Zorlandığında ortamın adı forum olmaz zaten.

O yüzden kimse kimseyi yaptıkları için yargılamasın sonuçta bu işin özü gönüllülük.

kesinlikle haklısınız ancak duyarlılık söz konusu ise bir ortamda gönüllü insanlar desteklenir. Birisi fakir insanlara nasıl olsa yardım ediyor diye edebilecek olan insanların elini cebine atmaması yazılı olarak bir kabahat değildir belki ama doğru da değildir. nasıl olsa konu açan var diye açmamak da buna benzer.

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #14 : 11 Kasım 2013, 22:41:23 »
Sizin açtığınız konulardan faydalanmış olduğum (çünkü çoğunu faceboktaki veya twitter üzerinden arkadaş paylaşımlarından görüyorum)  tüm hepsine teşekkür etmeye gayret ediyorum. Size özel de değil tüm konulara teşekkür etmeye çaba gösteriyorum.

Bence konu açanlara en büyük destek teşekkür edip değer verdiğini göstermek ama forumun genel anlamı üzerine günlük konu açmaya zorlanırsa foruma giriş yapan sayısı 100 ü geçmeyecektir benim anlatmak istediğim bu. Senin verdiğin emeklerde bence bu işi bilenlerce yeterince takdir görüp teşekkür ediliyor.

Son olarak beni tasvip veya görüşlerimi tasvip etmeyebilirsin. Fakat ben yinede sen ve konu açan diğer arkadaşları kendi arkadaş ortamlarımda dile getirip hem forumda hemde o ortamlarda teşkkür etmiş olacağım.
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

ozcartman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : 11 Kasım 2013, 22:45:34 »
Sizin açtığınız konulardan faydalanmış olduğum (çünkü çoğunu faceboktaki veya twitter üzerinden arkadaş paylaşımlarından görüyorum)  tüm hepsine teşekkür etmeye gayret ediyorum. Size özel de değil tüm konulara teşekkür etmeye çaba gösteriyorum.

Bence konu açanlara en büyük destek teşekkür edip değer verdiğini göstermek ama forumun genel anlamı üzerine günlük konu açmaya zorlanırsa foruma giriş yapan sayısı 100 ü geçmeyecektir benim anlatmak istediğim bu. Senin verdiğin emeklerde bence bu işi bilenlerce yeterince takdir görüp teşekkür ediliyor.

Son olarak beni tasvip veya görüşlerimi tasvip etmeyebilirsin. Fakat ben yinede sen ve konu açan diğer arkadaşları kendi arkadaş ortamlarımda dile getirip hem forumda hemde o ortamlarda teşkkür etmiş olacağım.

ben özellikle belirtiyorum her yerde, her şekilde bir teşekkür bu kadar zor olmamalı diye. inanın teşekkür yağsa konuya diycem ki bak insanlar değer biliyor ama zamanları yok konu açamıyor. konuyu açıyorsun görüntülenme 200 teşekkür 4... bu %100 sömürüdür anlatmak istediğim bu başka hiç bişey değil. Teşekkür konusunda açtığım nerdeyse her konunun altına teşekkür konusunda bir not düşmeme rağmen bile görüntülenme sayısının çeyreği kadar teşekkür ancak geliyor. hadi gelin burdan iyi niyet çıkarın. ben çıkaramıyorum.

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #16 : 11 Kasım 2013, 22:47:25 »
burada açılmayan konuları tartışıyoruz arkadaşlar.tabii ki gün içinde bir çoğumuz birbirimizden görüp katılıyoruz ama bir kontrol mekanizması olsa mesela, günlük katılımlar bir yerde paylaşılsa.akşamları 1-2 saat geçiriyoruz en azından buralarda. hep bana, hep bana yaklaşımları daha bir ayıklansa. bir ara face kampanyaları için birileri ters tepki vermişti o yüzden ben pek face kampanyası açmam ama bir yer olsa da katıldıklarımı ayıklayıp yazsam,ister katılsa arkadaşlar ister katılmasa.

teşekkür konusu ise ayrı bir handikap.kişi katılıyor kampanyaya,kazanıyor ama teşekkür yok. bunlar biraz da emeği sömürüyor gibi düşündürüyor insanlara ister istemez.

Çevrimdışı adige01

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 11 Kasım 2013, 22:54:44 »
evet bende teşekkür konusuna katılıyorum.Açılan konulara teşekkür edilmesi konu açan insan açısından bir motivasyondur,enazndan bende bu şekilde.. Bu forumda çok fazla kazanan ama tek konu açmayan kişi sayısı da azımsanmayacak kadar. birçok konuya yorum yapmaya zaman bulup,kazandım yazmayı bilip kampanya paylaşmayanlar çok yani..ama konulara girmesinin engellenmesi vs. gibi yaptırımlar uygulanması taraftarı da değilim. Sadece verilen emeğe biraz daha saygı gösterilmesi taraftarıyım ozcartman,sibelert ve diğer forum arkadaşlarım gibi
Kalbini ALLAH bilsin,gerisini salla gitsin..

Çevrimdışı DURU41

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 12 Kasım 2013, 09:04:48 »

ben özellikle belirtiyorum her yerde, her şekilde bir teşekkür bu kadar zor olmamalı diye. inanın teşekkür yağsa konuya diycem ki bak insanlar değer biliyor ama zamanları yok konu açamıyor. konuyu açıyorsun görüntülenme 200 teşekkür 4... bu %100 sömürüdür anlatmak istediğim bu başka hiç bişey değil. Teşekkür konusunda açtığım nerdeyse her konunun altına teşekkür konusunda bir not düşmeme rağmen bile görüntülenme sayısının çeyreği kadar teşekkür ancak geliyor. hadi gelin burdan iyi niyet çıkarın. ben çıkaramıyorum.
bu fikire tamamıyle katılıyorum.konuyu açmışım.bir çok kişi kazanmış.teşekkür sayıma bakıyorum o konudaki 2:) örneğin ta-da kampanyası yada şu anda uygulamada ist.cevahir Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinün ne kazandım bölümünde görüyorum kiarkadaşlar kazanmış.50 tl. 100 tl.açın bakın 1 teşekkürüm var.ozcartman tarafından.buda insana çok özür dileyerek söylüyorum ki enayilik hissi uyandırıyor.o duruma geldi bence.
"Ben Mevla'dan isterim. Verirse yüceliğidir, vermezse imtihanımdır."

- Şems-i Tebrizi

Çevrimdışı songül artuk

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #19 : 12 Kasım 2013, 12:01:42 »
çok teşekkürler