0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
70 den fazla RT yapılmış ama konuyu açan olmamış,teşekkür ederim katkı için.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin70 den fazla RT yapılmış ama konuyu açan olmamış,teşekkür ederim katkı için. ben bu forumda herşeye katılıp da paylaşmayan moderatör biliyorum konuşturmayın şimdi beni. hep banacı çok maalesef. insanın paylaşım isteği kalmıyor. bana kalırsa günlük kota olmalı. atıyorum hergün 2 konu açmayana forum girişi geçici olarak engellenmeli. bugün hiç yapmadın mı yarın konu açma dışında hiç bişey çalışmamalı.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin70 den fazla RT yapılmış ama konuyu açan olmamış,teşekkür ederim katkı için. ben bu forumda herşeye katılıp da paylaşmayan moderatör biliyorum konuşturmayın şimdi beni. hep banacı çok maalesef. insanın paylaşım isteği kalmıyor. bana kalırsa günlük kota olmalı. atıyorum hergün 2 konu açmayana forum girişi geçici olarak engellenmeli. bugün hiç yapmadın mı yarın konu açma dışında hiç bişey çalışmamalı.Bizim forumda moderatörlerimizden böyle bir tutum beklemem.
konu açınca da teşekkür etmeden katılan ve kazanan ne kadar çok arkadaşımız var bunu da düşünün arkadaşlar konu 10-15 sayfa gider, yazılır durulur ama teşekkür sayısı 2-3-5 de kalır. bence bunun üzerine konu açma pek sevilmeyen bir hale geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkonu açınca da teşekkür etmeden katılan ve kazanan ne kadar çok arkadaşımız var bunu da düşünün arkadaşlar konu 10-15 sayfa gider, yazılır durulur ama teşekkür sayısı 2-3-5 de kalır. bence bunun üzerine konu açma pek sevilmeyen bir hale geldi ben söylüyorum açık açık konu açmayan giriş yapamasın sömürüdür bunun adı resmen.