Bizim arkadaşta 42 bin olmuş o cok iyi gidiyo 
Hiç sorma nopanic bizim arkadaş da 50.000 olmuş. ben de bıraktım kendime toplamayaı ona ortak olim bari dedim. Anlayacagın grup işine girdim:)
süpersiniz rakamlar çok güzel ben yeniyimde grup kurduğunuzda herkese birer telefon mu veriyorlar ? umarım kazanırsınız bol şanslar bende tek çalışıyorum .
grup sayısı artıyor anlaşılan

biz tek takılıyoz bakalım ne olcak...
Ayrıca kimse mega seviye için yarışmıyormu yaa herkes tera ve giga seviye ye mi yüklendi
Bizim arkadaşta 42 bin olmuş o cok iyi gidiyo 
Hiç sorma nopanic bizim arkadaş da 50.000 olmuş. ben de bıraktım kendime toplamayaı ona ortak olim bari dedim. Anlayacagın grup işine girdim:)
süpersiniz rakamlar çok güzel ben yeniyimde grup kurduğunuzda herkese birer telefon mu veriyorlar ? umarım kazanırsınız bol şanslar bende tek çalışıyorum .
tabiki herkese 1 tane vemiyorlar:)))))
toplamda 1 tane erecekler. kazanırsak 3 e bölecez..24 saati 3 e bölüp 3 kişi oynuyoruz bir bilgisayardan..52000 filan olduk şu an. hayırlısı olsun!!
Toplam 18 tane İpuçları'nda verilen parçalar yokmu ? Sitenin her sayfasınamı parça koymuşlar bu kadar çok topluyorsunuz ? ben 18 tane var sanıyordum =/
Toplam 18 tane İpuçları'nda verilen parçalar yokmu ? Sitenin her sayfasınamı parça koymuşlar bu kadar çok topluyorsunuz ? ben 18 tane var sanıyordum =/
ilk günlerden baslayınca böyle oldu rakamlar

parçalarla alakası yok toplamda 18 parça var .
ilk günlerden baslayınca böyle oldu rakamlar
parçalarla alakası yok toplamda 18 parça var .
Evet. bu yarışma başlayalı 10 gün oluyor.. Başında keşfedenler yolamış gitmiş. Ben de sonradan keşfettigim için hiç riske atmaan arkadaşakatılayım dedim. ilk günlerde limit deolmadıgı için adamlar toplayabildigini toplamış..şimdi saatte 300den fazlaya izin vermiyor...
Tamamda o kadar parça hangi sayfalarda sitede 30.000 tane sayfa yokturki siz 30.000 tane topluyorsunuz ?
Tamamda o kadar parça hangi sayfalarda sitede 30.000 tane sayfa yokturki siz 30.000 tane topluyorsunuz ?
tekrar aynı sayfalarda çıkıyor çıkış yaptığında galiba öyle yapıyorlar