sebamdedden de bana geldı ama oda gonderm yapmıyor sanırım. musterı temsılcısı getırdı bızzat tanıtım ıcın
Nıvea kesinlikle numune göndermiyor.Şikayetvar.com'a şikayet yazdım.Beni arayıp adres bilgilerimi aldılar.İlk numune gönderimini bana yapacaklarını sanıyorum.Numune ürün gönderirlerse bilgi vereceğim.
şikayetvar'a neyi şikayet ettiniz nivea ile ilgili ?
4-5 ay önce bebeğim için numune bez istemiştim, 4 tane gelmişti, sonra teşekkür maili attım, ertesi gün kadın beni aradı çok teşekkür ederiz ürünümüzü beğendiğiniz için filan die, bencede evyap sonuna kadar güvenilir bi firma
o kadar yeni tanınan firmalar dağıtıyolar parfümler kremler falan vs
böle büyük firmaların kazançları daha çok çok çokkk
eeee batcakmısınız sankim
o zaman bizde bu firmalara kıllığına daha çok mail atalım.
Bence bu bölüm Forum'dan kaldırılmalı çünkü numune gönderiminin kampanya kelimesi ile bir ilgisi yok. Numune gönderme kampanyası diye bir şey olsa tamam ama bence kaldırılmalı forumdan. Forum'da sadece kampanya ile ilgili şeyler olmalı.
Bunları yayımlamakla çok iyi yaptınız. Herkesin emeğine yazık,hiç olmazsa uğraşmayız. Teşekkürler.
bu verdiğiniz firmaların çoğu marketlerde sürekli ürün tanıtımı yapıyor, maret mesela carrefour vs gibi yerlerde standı oluyor bu firmaların akşama kadar sucuk pişirip veriyorlar insanlara. Kimi firmaların çalışma stratejileri böyle tam alıcıya yerinde deneterek ulaşma ki etkili yolda bu. Orda bazen deneyip beğenip alıyorsunuz. Strateji dışında ürün yollamamaları cimriliklerinden değil zaten hedef kitleye ulaşmış olmalarından.
o zaman tek tek sırayla bütün büyük firmalardan isteyelim ...