Böyle bi konu oluşturalım istedim numune isteği yapacaklara databank olsun..
Bana ret cevabı verenler
1.P.G procter gamble
2.Unilever
3.Benev (Bu firmaya istekte bulunduğunuzda yetkili eczanesine cilt bakımına yönlendiriyor.)
4.Kopaş-Dalin
5. Zen kozmetik - herbagen
5.Otacı
6.kerastase
7.veet (bana geldi ama geçen sene bu sene isteyen kimseye gelmemiş)
8.hayashi şampuan
9. living nature Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin10, tresan bitki özlü şampuan
11,organicum şampuan
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin12,seba-med
13. pagi
14,selis kozmetik
15.oriflame (satıcı yoluyla ücretli alınabiliyor)
16.avon (satıcı yoluyla ücretli alınabiliyor)
17. .eczacibasi-schwarzkopf
Böyle bi konu oluşturalım istedim numune isteği yapacaklara databank olsun..
Bana ret cevabı verenler
1.P.G procter gamble
2.Unilever
3.Benev (Bu firmaya istekte bulunduğunuzda yetkili eczanesine cilt bakımına yönlendiriyor.)
4.Kopaş-Dalin
aynen benevden mail gelmiş anlaşmalı oldugu eczaneye yönlendiriyor
arkadaşlar ben anne olmadan önce stand hostesligi yapıyıordum unileverin sadaec numunelerini standlarında dagıtır başka türlü günahını bile vermez kopaş ta cimridir 1.P.G procter gamble da
arkadaşlar ben anne olmadan önce stand hostesligi yapıyıordum unileverin sadaec numunelerini standlarında dagıtır başka türlü günahını bile vermez kopaş ta cimridir 1.P.G procter gamble da
kopaştan mail gelmiş.kibarca size yakın yerlerden parayla temin edebilirsiniz ürünlerimizi diye...

AMA BANA EVYAP TAN GELMİŞTİ Bİ ARKADAŞ GELMEYENLERE ONUDA EKLEMİŞTE SÖYLEMEK İSTEDİM
AMA BANA EVYAP TAN GELMİŞTİ Bİ ARKADAŞ GELMEYENLERE ONUDA EKLEMİŞTE SÖYLEMEK İSTEDİM
evyap ürünleri için kendilerinin yolladıkları emaildir:
Bizim ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Evyap ürünlerinden numune gönderimi yapılmamaktadır.
Amacımız sizlerin beğenisine daima layık olabilmektir. Firmamız, sizlerden gelecek her türlü talebi karşılayabilmek için yeni ürünlerle kendini yenilerken, var olan ürünlerinde de kalitesini arttırarak her geçen gün daha da ileriye gitmek için çalışmalarını sürdürmektedir. Bu çalışmaların neticesinde bizler için en değerli ödül, siz değerli tüketicilerimizin memnuniyetidir.
Saygılarımızla,
Gösterdiğiniz ilgiden dolayı tekrar teşekkür ederiz.
Evyap Müşteri İletişim Hattı:0800 211 08 10
evet evyap a ben de sormuştum numune gönderiimi yokmuş. size bi ayrıcalık göstermişler demekki

evyap geçen yıllarda numuneler yolluyordu.sanırım yogun talepten ötürü böyle bi uygulama başlatmışlar.yoksa bi çok kez bana yollamışlardı.