Gönderen Konu: arkadaşlar bana yardım edermisiniz lütfen çok önemli  (Okunma sayısı 3990 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
arkadaşlar dün akşam ben saat 7 civarında 5309575320 numaradan arandım geçtiğimiz yılda sürekli aranıp sağlık sigortası adı altında çok aramışlardı beni ben kabul etmedim hiç dünde arayıp bana 1 yıl önce sigortanızı iptal ettirmek istemişsiniz bugun iptal edecegız dıyo 1 yıl sonra hemde ve 400 kusur ödemem varmıs onu odemem gerekıyomus saka gıbı bende ne odemesı kullanmadım kabul etmedım deyınce o zaman sızı icraya verıcez dedıler şimdi arıyorum telefon hep meşkul bu konuda bilgi sahibi olan varmı bir şey yapabılırlermı hıc bır sey ımzalamadım kımlık falanda vermedım ne yapmam lazım sizce  :-[
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
Ynt: arkadaşlar bana yardım edermisiniz lütfen çok önemli
« Yanıtla #1 : 25 Eylül 2013, 16:23:18 »
Benzer bir yazı.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Polisi arayıp numarayı bildirin bence.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #2 : 25 Eylül 2013, 16:28:45 »
polisi arasam ilgilenirlermi acaba ya ne bılım gıdıp suc duyurusu falan yapmam mı gerekır hıc başıma gelmedi bilemiyorum valla olmazsa bır arayayım bakalım ne dıyecekler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı ozlem32

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 25 Eylül 2013, 16:31:13 »
polisi araman hiç birşey ifade etmiyor farklı bir olayda polisi aradım ben biz bişey yapamayız dediler numarayı savcılığa bildirip suç duyurunda bulunun dediler

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 25 Eylül 2013, 16:31:56 »
polisi arasam ilgilenirlermi acaba ya ne bılım gıdıp suc duyurusu falan yapmam mı gerekır hıc başıma gelmedi bilemiyorum valla olmazsa bır arayayım bakalım ne dıyecekler
Arayın zaten eğer başkalarına da aynı şekilde yapmışlarsa ellerinde vardır numara. Hiç olmazsa gerçek mi yalan mı ondan emin olursunuz.

Çevrimdışı ozlem32

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 25 Eylül 2013, 16:33:58 »
benim olayda polis numarayı bile almak istemedi ben ısrar edince eee verin bari dediler bende dedimki numara sizde bulunsun başkalarının başına gelmesin dedim polis cevap bile vermedi bana. numarayı belkide yazmadı bile

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 25 Eylül 2013, 16:36:32 »
benim olayda polis numarayı bile almak istemedi ben ısrar edince eee verin bari dediler bende dedimki numara sizde bulunsun başkalarının başına gelmesin dedim polis cevap bile vermedi bana. numarayı belkide yazmadı bile
İlginç, dolmuştayken arkamda oturan kişiyi arayıp savcı diye tanıttı kendini, tabi inanmadı kapattı telefonu. hemen sonrasında polisi arayıp numarayı verdi, polis numara bizde var şikayet aldık biz inanmayın gibi bişeyler dedi.

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 25 Eylül 2013, 16:37:39 »
Bağlı bulunduğun ilçedeki karakolu ara belki fikir verirler.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #8 : 25 Eylül 2013, 18:41:54 »
önce karakolu aradım bana savcılığa suç duyuurusu yapmamı söylediler 155 i aradım numarayı aldılar dikkatli lmam gerektiğini bankamı arayıp kartımı iptal ettirmemi ve savcılıga suc duyurusu yapmamı söylediler internette araştırdım dolandırıcılarmış koparabilseler alacaklar işte kart no falan vermedım zaten bugunde bır sırket aradı ferdı kaza sıgortası için arıyoruz dye oda kart nomu ıstedı son 4 hanesını bılıyor yınede kart nomu ıstedı bende esımle konusayım ddım vermedım onun nosuda 02169120505 ti internete baktım buda dolandırıcıymıs allahım ıkı gundur benı keklemeye calısıyolar sonum hayrolsun vlla zaten yeterınce borcumuz var bıde bu eklenırse yanarım vlla

Çevrimdışı cc48

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #9 : 25 Eylül 2013, 20:25:35 »
aynı olay benımde basıma gelmıstı bir pazar sabahı aramıslardı.bende şikaye var sitesine şikayetimi bildirdim.2 saatte sonuc aldım.beni tekrar aradılar şikayet etmişsiniz dediler evet dedim şikayet ettim.tamam dediler bir yanlışlık olmuş ama şikayetinizi silin diyede komik bir sey soylediler..