Merkezi İstanbul olan ünlü bir inşaat firması Tekirdağ’da tanıtım amacıyla sokakta 5 bin kişiye 5, 10, 20, 50 ve 100 TL’lik banknot dağıttı. Para dağıtımında izdiham oluşmaması için polis ekipleri firma görevlilerini polis aracına bindirerek güvenli bir yere götürdü. Edinilen bilgiye göre İstanbullu ünlü bir inşaat firması Tekirdağ’da yapacağı konutların tanıtımı için ilginç bir yönteme başvurdu. Şirket Tekirdağ şehir merkezinde 5 bin kişiye 5, 10, 20, 50 ve 100 TL’lik banknot dağıttı. Kızlar aracılığı ile şirketin broşürü içinde verilen paraların gerçek olduğuna bazı vatandaşlar inanmadı. Bazıları ise sadece reklam katalogu diye broşürleri almadı.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
gerçekten ilginç olmuş edirne deyim yakınız tekirdağa ama hiç duymadım

daha doğrusu böyle bir tanıtımıda daha hiçmi hiç duymadım:)
Merkezi İstanbul olan ünlü bir inşaat firması Tekirdağ’da tanıtım amacıyla sokakta 5 bin kişiye 5, 10, 20, 50 ve 100 TL’lik banknot dağıttı. Para dağıtımında izdiham oluşmaması için polis ekipleri firma görevlilerini polis aracına bindirerek güvenli bir yere götürdü. Edinilen bilgiye göre İstanbullu ünlü bir inşaat firması Tekirdağ’da yapacağı konutların tanıtımı için ilginç bir yönteme başvurdu. Şirket Tekirdağ şehir merkezinde 5 bin kişiye 5, 10, 20, 50 ve 100 TL’lik banknot dağıttı. Kızlar aracılığı ile şirketin broşürü içinde verilen paraların gerçek olduğuna bazı vatandaşlar inanmadı. Bazıları ise sadece reklam katalogu diye broşürleri almadı.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
bu haberi okuyan okuduktan sonra oradan geçipte broşürü almadıysa

acabalarla yaşıyordur ( kaç lira vardıki onun içinde ya hanım ben elimi attım sen aldırmadın diyeninimi burası türkiye keşkeler dolaşmıştır dillerde
bundan sonra uzatılan her reklam broşürünü alıcam
ben t.dağdayım ama haberi int. te gördüm, çarşıya çıkmadığıma pişmanım..
ben t.dağdayım ama haberi int. te gördüm, çarşıya çıkmadığıma pişmanım..

Bende aynı şekilde ezel
Çarşıya çıktım ama öyle bir aktivite görmedim... Kendimi Çorlu 'da yapmışlardır diye avuttum sonra da
ben firma sahibi olsam o caddede broşür dağıtırım artık. herkes para diye alır.