herşeye cevap var.Hediyeleri yanlış teslim edilenlerin durumuna cevap yok.Çünkü gönderilmeyecek
başkasının ismiyle gelip adres ve numdogruysa o hediyeyi alın.cünkü bu bu şekilde düzelir dierlerinede bu şekilde gideceketir.dönüşümlü gibi olmuş
bugün bana 3 tane geldi. adres benim olunca aldım. sonuçta isme göre değil adrese göre gelecek bu ürünler anlaşılan. almazsanız hakkınızı kaybetmiş gibi birşey olursunuz...
bu arada rimeli 3 kat sürünce takma kirpik etkisi yaratıyor
ben almadım valla, umarım yenıden yollarlar...ıcım rahat etmedı ne bıleyım ya

yollamazlarsa da o 3 ısım artık baska yerden telafı etsınler ne dıyım
bugün bana 3 tane geldi. adres benim olunca aldım. sonuçta isme göre değil adrese göre gelecek bu ürünler anlaşılan. almazsanız hakkınızı kaybetmiş gibi birşey olursunuz...
bu arada rimeli 3 kat sürünce takma kirpik etkisi yaratıyor 
kargocu gelince ismi size dedimi yoksa siz direk imzamı attınız bize bazen kargo gelince isim demiyor ben direk imza atıyorum
tc no almadan bırakmıyorlar burada
az kalsın komşum alıyormuş benimkileri az evvel anlattı da önce oranın zilini çalmışlar
ben burayı uzun süredir takip edemiyorum cuma günü gelen kargoyu o yüzden geri çevirdim bilseydim alırdım. Dilek .... diye geldi
bizim kargocuda tanıyor beni oyüzden teslim edememiş sonradan başları ağrımasın diye adres aynı ama isim farklıydı