0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende 2tane yapmıştım ben yokken gelmiş kargocu eşimde öle biri yok demiş geri gitmiş yaaa şimdi nolcek ya benimkileri aldılarsa bize gelmicekmi ay tamda rimel lazımken olaya bak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende 2tane yapmıştım ben yokken gelmiş kargocu eşimde öle biri yok demiş geri gitmiş yaaa şimdi nolcek ya benimkileri aldılarsa bize gelmicekmi ay tamda rimel lazımken olaya bak bilmiyorum çok saçmaladı avon
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende 2tane yapmıştım ben yokken gelmiş kargocu eşimde öle biri yok demiş geri gitmiş yaaa şimdi nolcek ya benimkileri aldılarsa bize gelmicekmi ay tamda rimel lazımken olaya bak yurtiçi ikieylül ü aradım annem için.koca eskişehir e sadece 2 kargo vardı avondan..soyadı da farklıydı tam hatırlamıyorum..yok ortada..bilmiyorum çok saçmaladı avonEskişehire gelmiş.Kardeşime geldi.Bana gelmedi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende 2tane yapmıştım ben yokken gelmiş kargocu eşimde öle biri yok demiş geri gitmiş yaaa şimdi nolcek ya benimkileri aldılarsa bize gelmicekmi ay tamda rimel lazımken olaya bak yurtiçi ikieylül ü aradım annem için.koca eskişehir e sadece 2 kargo vardı avondan..soyadı da farklıydı tam hatırlamıyorum..yok ortada..bilmiyorum çok saçmaladı avon