ben thepisode un anlattığı yöntemi denemek için oynadım ve 17 yaptım ama cipsi istiyorum. Geçerler inşallah 17 yi
tebrik ederim 
teşekkür ederim senin sayende

2. kısımda yavaş olması için lezzetavı yarışmasını açıyorum 20 sn kadar orda yavaşlıyo tam 1 dk da 10. patates alınıyo
theepisode teşekkürler.. ben de denedim ama 4. bölümde heralde biraz yüksek saniye oldu.. toplam 48 saniye ile bitirdim.. ilk 100 de miyimdir acaba?
simdi de 25 saniye yaptım.. ilk 10'dayım.. ama ben citir ayse'yi degil.. cips istiyorum
simdi de 25 saniye yaptım.. ilk 10'dayım.. ama ben citir ayse'yi degil.. cips istiyorum
sen listede en son saniye kaçsa onu yapmaya çalış ozaman 100 içinde olursun tahminimce
sen listede en son saniye kaçsa onu yapmaya çalış ozaman 100 içinde olursun tahminimce 
ilk 100 listeyi de açıklasalar.. işimiz daha kolay olur o zaman
arkadaslar benim pcde max 15 saniyede bitiyo 2, bölüm ne yapmaliyim pc yi kasmam mi lazim
nfs fifa + k.o actim yene banamisin demiyo makina ya kul adı şifre verem biri beni ilk 10a atsın lütfen hayallerimi süsleyen kadınımm ayşee D: