0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbakın size tüyo 1. bölümü 4 patatesten sonra bekleyin tam 59. saniyede yani 1:00'a denk gelicek şekilde 5. patatesi bulun tabi herzman olmuyor. bulunca hanenize 0 saniye yazılıcak siz bakmayın orda 1 dakika dediğine oyun sonunda 0 geçior sonra ikinci bölümki en zor bölüm burasıdır burda 15 saniyenin altına inmelisiniz mutlaka 3. bölümde domatesle-peyniri seçin ve cipsoyu tattırma bölümüne geçince tekrar bekleyin 1 dakikanın dolmasını tam 1:00 da ayşeydie buldumu son bölüm minimum 14 saniye oluyor....1. bölüm 0 saniye2. bölüm 13 saniye diyelim ben yaptım daha önce olmuyor demeyin...3. ve 4. bölüm 0 saniye5. bölüm 14 saniye toplam : 27 saniye 21 saniyeyi nasıl yapmıslar daha çözemedim kolay gelsin.... Bak arkadaşım, 2. bölüm zor diyorsun ya, 2. bölümde patatesleri bazen hızlı bezen yavaş atıyorlar. Şöyle oyna: Patateslerden 9 tanesini yakala, sonra saniyenin 59 olmasını bekleyene kadar 4 tane patatesi kaçırabilirsin. 5 olursa oyunu tekrar oyna demen lazım. Eğer 59 saniyeden sonra ilk patatesi örneğin 1.04 te yakaladın diyelim. Al sana ne 15 saniyesi, 4 saniyede tamamlamış oluyorsun. Ama patatesleri hızlı atarlarsa o zaman 55 sn civarında tamamlarsın, o zaman o bölüm sonunda tekrar oynaya bas, ilk bölümdeki 1.00 elinde olmuş olur zaten. 2. bölüm önemli, eğer 1.00 da 10. patatse alırsan, işte 21 sn yi de geçebilirsin. 21 saniye benim rekorum bu arada. Ama ilk 15 i istemediğim için başkası için kaydettim. Benim şu anki kayıtlı oyunum 32 sn. Herkese iyi oyunlar. Birkaç denemeden sonra inanın listeye girmek hiç zor değil. Ama hile var demeyin lütfen.
bakın size tüyo 1. bölümü 4 patatesten sonra bekleyin tam 59. saniyede yani 1:00'a denk gelicek şekilde 5. patatesi bulun tabi herzman olmuyor. bulunca hanenize 0 saniye yazılıcak siz bakmayın orda 1 dakika dediğine oyun sonunda 0 geçior sonra ikinci bölümki en zor bölüm burasıdır burda 15 saniyenin altına inmelisiniz mutlaka 3. bölümde domatesle-peyniri seçin ve cipsoyu tattırma bölümüne geçince tekrar bekleyin 1 dakikanın dolmasını tam 1:00 da ayşeydie buldumu son bölüm minimum 14 saniye oluyor....1. bölüm 0 saniye2. bölüm 13 saniye diyelim ben yaptım daha önce olmuyor demeyin...3. ve 4. bölüm 0 saniye5. bölüm 14 saniye toplam : 27 saniye 21 saniyeyi nasıl yapmıslar daha çözemedim kolay gelsin....
gerginlik yaratanlar sizlersiniz, ben bu haksız durumu bildireceğimi söyledim, herkes birden bana saldırdı nedense, kimsenin işine gelmiyor tabi öyle değil mi? ayrıca ben oyunla ilgili güzel veya kötü diye bir yorumda bulunmadım ki beğenmediğimi nereden çıkardın acaba? neyin ne olduğunu ayırt edebiliyorsanız yapılan haksızlığı neden destekliyorsunuz? evet ortamı bozmayın lütfen, gerginlik yaratmanıza gerek yok, relax olun, hakeden kazanır zaten
arkadaşlar gerginliğe gerek yok.. sistemin açığı varsa açık vermeselermiş... hile olmadıktan sonra problem yok.. kimsenin hakkı yenmmiyor bu arada isteyen uğraşıp yapar..