0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben thepisode un anlattığı yöntemi denemek için oynadım ve 17 yaptım ama cipsi istiyorum. Geçerler inşallah 17 yitebrik ederim
ben thepisode un anlattığı yöntemi denemek için oynadım ve 17 yaptım ama cipsi istiyorum. Geçerler inşallah 17 yi
simdi de 25 saniye yaptım.. ilk 10'dayım.. ama ben citir ayse'yi degil.. cips istiyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsimdi de 25 saniye yaptım.. ilk 10'dayım.. ama ben citir ayse'yi degil.. cips istiyorumsen listede en son saniye kaçsa onu yapmaya çalış ozaman 100 içinde olursun tahminimce
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsimdi de 25 saniye yaptım.. ilk 10'dayım.. ama ben citir ayse'yi degil.. cips istiyorumsen listede en son saniye kaçsa onu yapmaya çalış ozaman 100 içinde olursun tahminimce ilk 100 listeyi de açıklasalar.. işimiz daha kolay olur o zaman
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben thepisode un anlattığı yöntemi denemek için oynadım ve 17 yaptım ama cipsi istiyorum. Geçerler inşallah 17 yitebrik ederim teşekkür ederim senin sayende 2. kısımda yavaş olması için lezzetavı yarışmasını açıyorum 20 sn kadar orda yavaşlıyo tam 1 dk da 10. patates alınıyo
theepisode teşekkürler.. ben de denedim ama 4. bölümde heralde biraz yüksek saniye oldu.. toplam 48 saniye ile bitirdim.. ilk 100 de miyimdir acaba?
arkadaslar benim pcde max 15 saniyede bitiyo 2, bölüm ne yapmaliyim pc yi kasmam mi lazim