0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben de 2. oldun şimdi oynadığımda :s ilginç. ama kampanya bitimine çok var.zevk için oynanırsa oynanır yoksa çok zor Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşu oyunu biri anlatsa lütfennnnvalla ben de fazla anlayamadım 2. olan arkadaş nası oynadığını seçimlerini falan anlatsa herkes için iyi olur...
ben de 2. oldun şimdi oynadığımda :s ilginç. ama kampanya bitimine çok var.zevk için oynanırsa oynanır yoksa çok zor
şu oyunu biri anlatsa lütfennnn
iki seferde de 9. bölüme geçerken dondu ekran.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapiniki seferde de 9. bölüme geçerken dondu ekran.hocam 8 bölüm var.. . sen bitirirken donuyo anlaşılan...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapiniki seferde de 9. bölüme geçerken dondu ekran.hocam 8 bölüm var.. . sen bitirirken donuyo anlaşılan...hmm puanımı kaydetmiyor o zaman desene
sıralamaları nerden görüyosunuz arkadaslar 9 bölüm oynadm bütün oyuncuları verdi ama sıralamayı göremedm