ya evet ekran donuyo her seferinde bitirmeye çalıştığımdaa o kadar oynadımm hep donduu bi türlü öğrenemedim puanımı
ooff çok zor şuan 7.im bitürlü çıkamıyorum üst sıralara
legolas nasıl 7. olabildin ne gibi bi strateji belirliyosun özel karakter 2lilerin nedir?
ben kardeşimle oynuyorum 7.liğe otaşıdı beni bundan öncede biri beni kurtarsında 4 aylık biri adsl paketi kazandım ama almadım
Îlk 3 sıradaki "içinizden biri" karakterlerini değiştiremiyorum.
Aynı sorunu yaşayan ya da bir bilgisi olan var mı?
Îlk 3 sıradaki "içinizden biri" karakterlerini değiştiremiyorum.
Aynı sorunu yaşayan ya da bir bilgisi olan var mı?
O sorun değil ki kural öyle

sadece 2 tanesi değişebilir.
O kuralı biliyorum ama bir saat önce bütün karakterleri silip tekrar sıralayabiliyordum ama şimdi sadece 4. ve 5. karakterleri ben belirliyorum. Oyuna bir gir bak istersen sende de öyle oluyo mu?
O kuralı biliyorum ama bir saat önce bütün karakterleri silip tekrar sıralayabiliyordum ama şimdi sadece 4. ve 5. karakterleri ben belirliyorum. Oyuna bir gir bak istersen sende de öyle oluyo mu?
Belki bir açığa denk gelmişsindir.Ben oyunun başından beri 2 karakter seçebiliyorum zaten.
Arkadaşlar puanlama sistemini değiştirmişler , daha önce oynadığımızda atıyorum herhangi bir atlayıştan 100 puan veriyorduysa şimdi 80 veriyor , tabi buda akla hemen ajans'ın hediyeleri dostlarına kapattığı yorumunu getirmiyor değil , eski yüksek puan sistemine göre zirveye ulaşanlara karşı şimdiki oyuncuların şansı çok çok daha azaldı , imkanı varsada olmaz hale geldi bence