0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar puanlama sistemini değiştirmişler , daha önce oynadığımızda atıyorum herhangi bir atlayıştan 100 puan veriyorduysa şimdi 80 veriyor , tabi buda akla hemen ajans'ın hediyeleri dostlarına kapattığı yorumunu getirmiyor değil , eski yüksek puan sistemine göre zirveye ulaşanlara karşı şimdiki oyuncuların şansı çok çok daha azaldı , imkanı varsada olmaz hale geldi bence
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar puanlama sistemini değiştirmişler , daha önce oynadığımızda atıyorum herhangi bir atlayıştan 100 puan veriyorduysa şimdi 80 veriyor , tabi buda akla hemen ajans'ın hediyeleri dostlarına kapattığı yorumunu getirmiyor değil , eski yüksek puan sistemine göre zirveye ulaşanlara karşı şimdiki oyuncuların şansı çok çok daha azaldı , imkanı varsada olmaz hale geldi bence yeni sisteme geçtiğinden beri ben oynamadım önceden dereceye girenlerin puanları siliniyormu ?
ben de 2. oldun şimdi oynadığımda :s ilginç. ama kampanya bitimine çok var.zevk için oynanırsa oynanır yoksa çok zor
şu oyunu biri anlatsa lütfennnn