Çekiliş 06.12.2013 tarihinde, saat 11.00’da U2 U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Gülbahar Mah. Cemal Sururi Sok. Halim Meriç İş Merkezi No:25 D:37 Mecidiyeköy/İstanbul adresinde bulunan konferans salonunda noter huzurunda, isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleşecektir. Kazanan talihliler 11.12.2013 tarihli Radikal Türkiye baskısında duyurulacaktır.
Bu kampanyaya katılan oldumu kaç kişi katıldı ve bir de zaman uzundu gine katılıma dahil etmezlerse artık Ajanslar da söylemiyorlar kaç katılım yapıldığını kişi
Bu kampanyaya katılan oldumu kaç kişi katıldı ve bir de zaman uzundu gine katılıma dahil etmezlerse artık Ajanslar da söylemiyorlar kaç katılım yapıldığını kişi
5 tane felan katıldım ben
1 tane aldım sanırım ben. çıkarsa kendi rekorumu kıracam
5 de ben katıldım bakalım hayırlısı işallah Forum da kilere çıkar
Hediye 1 adet olduğundan tek kart tek isimden 2 katılım hakkı. Başta fiyatları uygundu, sonrasında ürün fiyatları pahalandı diye ilgilenmedim.
Hediye 1 adet olduğundan tek kart tek isimden 2 katılım hakkı. Başta fiyatları uygundu, sonrasında ürün fiyatları pahalandı diye ilgilenmedim.
Hediye tek değil ama
Üzerinden zaman geçti, ilanına tam bakmadım doğru haklısın. Vestel TV ilgimi çekmemişti. Arabaya odaklandım, inşallah da artık bir araba çıksın da 150 cc motor hacmi sınırını geçeyim artık. Yeter sıkıldık
bu sefer bana çıkacak..abdal a malum olurmuş sanki bana da öyle oldu gibi