Yaw neden bu kadar uzun tutarlar ki süreyi
Aslında katılım oldukça az olur.Kim 30 tl'lik hurç alır ki?Hurça da hiç ihtiyacım yok durduk yere 30 tl den olmayayım İşte benim gibi düşünenler katılmaz, bir de kampanyadan haberi olmayanlar 30 tlye ulaşmazlar.Sadece kampanyacılar çekilişe dahil olur.
Aslında katılım oldukça az olur.Kim 30 tl'lik hurç alır ki?Hurça da hiç ihtiyacım yok durduk yere 30 tl den olmayayım İşte benim gibi düşünenler katılmaz, bir de kampanyadan haberi olmayanlar 30 tlye ulaşmazlar.Sadece kampanyacılar çekilişe dahil olur.
Bahsi geçen yer Migros olunca mantık bitiyor maalesef...
Kimsenin katılmayacağı kampanyalarda bile katılım sayısı yüksek çıkıyorsa, orası Migros'dur.
migros kampanssı ise koym sepete
Millet yemez içmez hurç alır şimdi
Zaman çok Kasımda bitecek 5 ay katılan çok olur bence
artık bu migrosdan kesinlikle uzak duracağım
Ben "Oynamadan kazanamazsın" felsefesi ile bir katılım yaptım. Anladığım kadarıyla Teknosa nın zamanında yapmış olduğu bir Mini çekilişi vardı; Has Tekno Dış Ticaret Disney mouselar ithal etmiş araba çekilişi. Bu da o tarz bir iş, Migros Private Label bir ürün yapmış; Homebasix ve stoğu eritmek için de araba veriyorlar. Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin17 Temmuz'a kadar ortalama fiyat 6,49 du. 5 adet hurç kim alır diyordunuz ancak gerçek fiyatı 15 TL diyor. Yani bundan sonra 2 tane alan katılmış olacak, bu nedenle de fiyat yüksekdiğinden aslında az adet alan bile katılacağından artık katılım artar diyorum ben. Bu sürede birkaç Migros Mağazası gezdim ve raftaki bazı ebatlar bitmişti bile.