Ramazan gelmeden eve klima taktırayım istiyorum.
Önerisi olan var mı?
Bizimki Airfel 9000lik orta boyutlarda bir odayı gayet iyi serinletiyor
markası degil de a + , a++ olanlar daha az elektrik tüketiyor deniyor.
gerçi bizim faturada bi fark olmadı ama aklınızda bulunsun
Yaz memleketinde yıllardır klima ile yaşayan ve Arçelik beko vs gibi bir çok klima kullanmış birisi olarak.Son olarak aldığımız ve acaba pahalımı oldu derken aşırı derecede memnun kaldığımız Mitsubishi yi kesnlikle tavsiye ederim.Diğerlerinde kafa şişer elektrik pahalı gelir vs vs.. Bunda dert yok..
Bizde geçen sene mart ayında klima aldık.12000 sharp marka.2650 almıştık.bizde mitsibushi marka alucaz die gitmiştik.ama mikrop temizleme özelliği için bu markayı seçtik.alerji grip gibi hastalıkların oluşumunu engelliyor.2 çocuğum var biri bebek geçen kış hiç doktor yüzü görmedik.ege üniversitesi teni doğan bölümünde de bu marka tercih edilmiş.netten bakıp araştırabilirsiniz.üzüm salkımı şeklinde işareti var.özelliklerini daha net inceleyebilirsiniz.faturadada pek bir fark olmadı.zaten a+a+ enerji.tavsiye ederim kesinlikle.
klima servisinde çalışmış teknik eleman olarak size tavsiye olarak kesinlikle inverter klimaları öneririm.Mitsubıshı inverter klima alırsanız biraz pahalı ama kesinlikle elektrik faturası geldiğinde klimaya verdiğim paraya helal olsun dersiniz. Şu an kendime klima alacak olsam Mitsubishi inverter,toshiba,sharp olurdu.
Alerji,astım vb rahatsızlığı olanlar için sharp klimayı öneririm.Kısacası en iyi seçim miıtsubishi inverter
klima servisinde çalışmış teknik eleman olarak size tavsiye olarak kesinlikle inverter klimaları öneririm.Mitsubıshı inverter klima alırsanız biraz pahalı ama kesinlikle elektrik faturası geldiğinde klimaya verdiğim paraya helal olsun dersiniz. Şu an kendime klima alacak olsam Mitsubishi inverter,toshiba,sharp olurdu.Alerji,astım vb rahatsızlığı olanlar için sharp klimayı öneririm.Kısacası en iyi seçim miıtsubishi inverter 
Sonuna kadar katılıyorum.
Mitsubishi veya sharp ikiside ömürlük ve sorunsuzdur