Gönderen Konu: elektrikli süpürge için yardım  (Okunma sayısı 4088 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı numberone2000

• Usta Kampanyacı
Ynt: elektrikli süpürge için yardım
« Yanıtla #10 : 24 Haziran 2013, 13:35:19 »
Sulu süpürge ile temizlik yaptığınızda açıp suya bakınca gerçekten temizlik yaptığınızı anlıyorsunuz. İçiniz bi rahatlıyor. Öbüründe açıp torbayamı bakcaksınız. :D
Bölüşürsek tok oluruz, Bölünürsek yok oluruz.

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 24 Haziran 2013, 13:52:07 »
Eğer titiz bir kadınsanız,miğdeniz suda gördüklerinizide kaldırıyorsa kesinlikle ıslak olanı seçin.Ama her süpürgeden sonra temizliği ile uğraşamam ditorsanız diğeri ;D
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #12 : 24 Haziran 2013, 23:06:16 »
sulu süpürgeyi aldıktan 6 ay sonra değerininin 6 da birine satıp philips aldım
çok memnunum
sulu çok güzel temizliyor ama pratik değil evi temizle sonra süpürgeyi temizle yoruyor yani
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı periler

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #13 : 24 Haziran 2013, 23:54:04 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
dyson al. ömürlük valla.
Kesinlikle dyson.1.500-1800 civarında ama hem temizlik hem güç hem aksesuar çeşitliliği süper.Ömürlük olduğuna da ayrıca katılıyorum...
şansım! lütfen yakamı bırakma...

Çevrimdışı deepblue

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 26 Haziran 2013, 14:04:18 »
canim ben 5yıl once evlenirken paraya kıyıp philips maraton almıştım.harika temizliyor.toz torbasız ben cok memnunum birkaç süpürmeden sonra haznesini temizle.filtreler dışarı toz vermiyor.annemede yakın zamanda rowenta aldık sessiz olanından filtre vs herşey philipsle ayni ama emiş gücü daha fazla.ben cok begendim süpürme bitince düğmesine basıyorsun toz haznesindeki filtreyi kendi temizliyor.benimkinde yok bu özellik

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 26 Haziran 2013, 14:17:54 »
Torbalı/Torbasız homend almıştık geçen sene, uzun süre torbasız kullandık hiç memnun değildik, sonradan torba takınca süpürge aşka geldi :D Pek anlamam ama torbalı almanızı tavsiye ederim.

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 26 Haziran 2013, 15:16:25 »
Allerjik bir durum söz konusu ise mutlaka sulu süpürge. Torbalılar ne filtresi olursa olsun tozu dışarı atıyor. (Philips gibi iyi markadan bahsetmiyorum) Sulu süpürge koku yapıyor diyen arkadaşlar süpürdükten sonra su içinde kalırsa mutlaka koku yapar. Ama boşaltırsanız hiç sorun olmaz. Arnica bora 5000 kullanıyoruz çok memnunuz....

bende memnunum ama turbo başlık bozuldu :D
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿

Çevrimdışı dhande

• Usta Kampanyacı
  • bir varmış bir yokmuş!
« Yanıtla #17 : 26 Haziran 2013, 15:30:19 »
Sulu süpürgeden bizde çok memnunuz evet iş bittikten sonra temizliği zor ama gerçekten temizlik yaptığımızı anlıyoruz ve ev daha geç tozlanıyor sanki onunla süpürdükten sonra.Ama ufak tefek kırıntı döküntü için zor oluyor diye fakirin dikey elektrikli süpürgesinide aldık bir kere genel temizlikte kullanayım dedim ikisinin arasındaki farkı anladım çünkü sildiğim suda farkı gösterdi haa ben evlendiğimde sulu alırmıyım emin değilim üşengeç bir yapım var  ;D ;D ;D
Bir umuttu yaşatan insanı aldım elime sazımı!! (:

Çevrimdışı numberone2000

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 26 Haziran 2013, 15:36:13 »
Allerjik bir durum söz konusu ise mutlaka sulu süpürge. Torbalılar ne filtresi olursa olsun tozu dışarı atıyor. (Philips gibi iyi markadan bahsetmiyorum) Sulu süpürge koku yapıyor diyen arkadaşlar süpürdükten sonra su içinde kalırsa mutlaka koku yapar. Ama boşaltırsanız hiç sorun olmaz. Arnica bora 5000 kullanıyoruz çok memnunuz....

bende memnunum ama turbo başlık bozuldu :D

Garantisi bittimi. Gönderseydin baksalardı....

Bu arada sulu süpürge kullananlar arkadaşında dediği gibi acil işler için pratik bi cihaz alabilir. Örnek bizde Felix FL-486 var. Sulu süpürgeyi haftalık açıyoruz. Diğer durumlarda felixin çekiş gücü çok başarılı halıyı kaldırıp götürüyor resmen.
Bölüşürsek tok oluruz, Bölünürsek yok oluruz.

Çevrimdışı cheryl

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Güneşe bakarsan Gölgeleri göremezsin
« Yanıtla #19 : 27 Haziran 2013, 13:23:33 »
 Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ben bu siteden süpürge makınesını aldım ve süpürge makınesini görenler en basta annem teyzem komşum kardesım sipariş etti cok güzel süpürge makınesi tavsiye ederim