Gönderen Konu: Deneyorum  (Okunma sayısı 10818 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tulinkurt

• Usta Kampanyacı
Ynt: Deneyorum
« Yanıtla #50 : 20 Haziran 2013, 19:38:06 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
evet face ile bağlandım.Zorunlu alanları doldurmadım oldu

Oh tamamdır, gözümüz aydın  ;D

Çevrimdışı deneyorum.com

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #51 : 21 Haziran 2013, 00:45:24 »
Sevgili Hergün Kampanya Forum üyeleri tekrar merhaba,
Bazı yanlış anlaşılmaları düzeltmek istedik,
Anneler günü kutusu içerisindeki ürünleri tükenen kampanyalar olarak ortaya tekrar koyduğumuz için yeni ürün gelip bitti gibi algılanmış  yeni ürün sadece babalar günü paketi ve Ayaksa medikal bakımdır. Yanlış anlaşılma için özür dileriz.
Bilgileri güncelleyememek ile ilgili şuan için bildiğimiz tek sıkıntı mobil cihazlar ile sisteme giriş. Bu konuda en kısa zamanda halledilecek. Bunun dışında bazen farklı web browserlar problem çıkarabiliyor. Bilgi işlem ekibimiz bugün yine birçok farklı web browser ile farklı girişler yaparak üye oldu ve hiçbir problem yaşanmadı. Size önerimiz mümkünse Google Chrome  kullanmanız, açıkçası en stabil olduğunu düşündüğümüz browser.
Bunun dışında sistem şu şekilde kurgulandı; ilk üye olurken kolaylık olması açısından sadece Ad, Soyad, E-posta adresiniz ve belirleyeceğiniz şifrenizi girmenizi istiyor yada facebook ile giriş yap  bölümümüzden kolayca giriş yapabiliyorsunuz. Bunun dışında sisteme giriş yapınca diğer tüm üyelik bilgilerinizi de girebilirsiniz. Çünkü ürünü talep edince sistem sizden otomatik olarak Adres, Posta Kodu vb. gibi bilgileri isteyecektir.
Konuyu toparlamak adına;
Şu aralar mobil cihaz ile sisteme giriş yapmamanızı rica ediyoruz.
Zorunlu bilgiler kısmında Posta kodu da dahil hepsini girmelisiniz. Posta kodunuzu sitemizde de linki bulunan ptt.gov.tr den öğrenebilirsiniz.

Yeni ürün açıklandığında ilk olarak sisteme giriş yapmış olan üyelerimize e-mail ile iletiliyor, ardından facebook ve diğer mecralarda yayınlanıyor dünde belirttiğimiz gibi artık ürünler eklenir eklenmez bu forumda da başlık açılmış olacak.
Üye sayımızın çok fazla olmasından dolayı tabiî ki sipariş önceliği ilk talep eden kullanıcılarımızın olacaktır.
Lütfen sizleri önemsemediğimiz gibi bir düşünceye kapılmayın. Öyle olsa bu foruma üye olup bu saatte tüm mesajları okuyup tüm detayıyla inceliyor ve sonrasında cevap veriyor olmazdık. Emin olun sizlerin yorumu firmalar için, varlığınız da artık bizim için çok önemli. Lütfen hangi konuda takılır ve destek isterseniz sadece Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine ulaşın. Gerekirse sizleri telefondan da arayarak  gerekli özveriyi göstereceğimizden kuşkunuz olmasın.
Örnek vericek olursak bazı bilgiler malum bir kere değiştirilmekte, bir yanlışlık var ise bize ulaşın ve biz değiştirip güncelleyelim.
@GULFEM57
Gülfem hanım çok ilginç birşeyle karşılaştık, sizi atılan ve paylaştığınız maili okurken bu mesajlar altında farkettik ki pc başında google chrome web browser ile farklı ipad üzerinde safari web browser ile farklı mail mevcut. Ancak bizim attığımız mail şudur;
her ikisinide müsadenizle size e-mail yoluyla ileticez böyle tersliklerin de kaynağını araştırmış olacağız.
Sizlerden bir ricamız da konunun başında üyelik bilgilerini güncelleyemediği için ürünleri talep edemeyen Hergün Kampanya Forum üyelerinin bize Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinden ulaşması, özellikle de bu forumdan olduğunu ve nickini de yazarsa onlara yardımcı olmaya çalışacağız.

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #52 : 21 Haziran 2013, 09:03:08 »
Talep ettiğimiz babalar günü paketleri ne zaman kargolanacaktır?
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #53 : 21 Haziran 2013, 09:06:08 »
Şimdi üye oldum sanırım çok geç kaldım  :-\

Çevrimdışı deliefe06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #54 : 21 Haziran 2013, 10:13:43 »
sürat kargo ile geliyor bana mesaj geldi gün içerisinde teslim edilecektir diye bu bana gelen belki başka bir şeyde olur ümitlendirmeyim benim kisi sadece tahmin ama büyük ihtimal deneyorum dan gelen paket
« Son Düzenleme: 21 Haziran 2013, 12:10:37 Gönderen: deliefe06 »

Çevrimdışı tulinkurt

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #55 : 21 Haziran 2013, 12:43:19 »
sürat kargo ile geliyor bana mesaj geldi gün içerisinde teslim edilecektir diye bu bana gelen belki başka bir şeyde olur ümitlendirmeyim benim kisi sadece tahmin ama büyük ihtimal deneyorum dan gelen paket

Babam için aldığım paket hala hazırlanıyor diyor ve mesaj da gelmedi telefona  ???

Çevrimdışı svesves

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #56 : 21 Haziran 2013, 16:03:01 »
Şimdi e-posta geldi.Babalar günü paketim kargoya verilmiş.

Çevrimdışı ormes

• Usta Kampanyacı
  • Facebook-İnstagram-Twitter = @brkdvnc
« Yanıtla #57 : 21 Haziran 2013, 16:07:48 »
Banada e-posta geldi kargoya verildi diye sonra da sürat kargodan mesaj geldi cumartesi günü adresinize teslim edilecektir diye.
Katılmazsan kazanamazsın..
İnstagram'dan takip ederseniz sevinirim. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı gunes

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #58 : 22 Haziran 2013, 13:40:22 »
Az önce paketim geldi @deneyorum teşekkürler
Adwin referans kodu: sVwMvijpJG

Çevrimdışı turuncu993

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #59 : 23 Haziran 2013, 15:25:14 »
Az önce paketim geldi @deneyorum teşekkürler