Gönderen Konu: Deneyorum  (Okunma sayısı 11591 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tulinkurt

• Usta Kampanyacı
Ynt: Deneyorum
« Yanıtla #40 : 20 Haziran 2013, 16:15:50 »
Daha dün bakmıştım tüh ya kaçırdık  ???

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #41 : 20 Haziran 2013, 16:38:18 »
biz hediyeyi geçtik.Daha bilgi güncelleyemiyoruz.Hediyeleri hep gördüm ama bilgilerime hep eksik dedi.Böyle olmaz.Bir iş yapılıyorsa tamamen yapılır.Bütün tarayıcılardan denedim.Bütün olasılıkları yaptım.Heralde bizi istemiyorlar.Artık böyle düşünüyorum.Bu boyutta hiç yardımcı olmuyorlar.Olmasada olur
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #42 : 20 Haziran 2013, 16:39:56 »
bu arada belirteyim telefondan falan girmiyorum.Laptopumdan yapıyorum.

Çevrimdışı trinity2912

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #43 : 20 Haziran 2013, 16:42:26 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
biz hediyeyi geçtik.Daha bilgi güncelleyemiyoruz.Hediyeleri hep gördüm ama bilgilerime hep eksik dedi.Böyle olmaz.Bir iş yapılıyorsa tamamen yapılır.Bütün tarayıcılardan denedim.Bütün olasılıkları yaptım.Heralde bizi istemiyorlar.Artık böyle düşünüyorum.Bu boyutta hiç yardımcı olmuyorlar.Olmasada olur

aynen bilgisayardan giriyorum 3 tarayıcı denedim olmadı böyle iş olmaz neye göre bizim girişimiz kabul edilmiyor tüm bilgilerim doğru çok saçma acaip sinir oldum buraya ben

Çevrimdışı tulinkurt

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #44 : 20 Haziran 2013, 16:53:59 »
Bilgiler sadece 1 defa güncellenebiliyor. Boşuna uğraşmayın. Hepsini girmeseniz de olur. Siparişinizi vermeden önce belli başlı bilgilerinizi girin yeter (Yaş gibi). Daha sonra siparişe dönün ve denemek istiyorum diyin, oluyor. Bende oldu. Ben de ilk hepsini tekrar tekrar girmeyi denedim. Aynı sorun bende de oldu, güncellenmedi hep eksik dedi. Tekrar güncelleme yapılmadığı için hala daha öyle diyor. Ama bütün bilgilerimi girmeden onaylamaya yetecek kadar girdim, gerisini siparişi verirken girdim oldu. Bir dahaki ürün girişini bekleyin.

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #45 : 20 Haziran 2013, 16:56:34 »
Bilgiler sadece 1 defa güncellenebiliyor. Boşuna uğraşmayın. Hepsini girmeseniz de olur. Siparişinizi vermeden önce belli başlı bilgilerinizi girin yeter (Yaş gibi). Daha sonra siparişe dönün ve denemek istiyorum diyin, oluyor. Bende oldu. Ben de ilk hepsini tekrar tekrar girmeyi denedim. Aynı sorun bende de oldu, güncellenmedi hep eksik dedi. Tekrar güncelleme yapılmadığı için hala daha öyle diyor. Ama bütün bilgilerimi girmeden onaylamaya yetecek kadar girdim, gerisini siparişi verirken girdim oldu. Bir dahaki ürün girişini bekleyin.
bende olmadı

Çevrimdışı GULFEM57

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #46 : 20 Haziran 2013, 17:06:52 »
Gulfem Hanım Merhaba,

Öncelikle ilginiz için tesekkur ederiz.

Kampanyalarımız yayınlanmadan bir gun önce Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin üzerinde üyelik işlemlerinizi tamamladıysanız mail ile bilgilendirme yapıyoruz .

Böylece ilk ürünleri sitede önceden üye olanlar görüyor.

Yeni kampanyalarda takipte kalınız ,

Saygılarımızla
bana az önce böyle bir mail geldi anlayan varmı arkadaşlar ben anlamadım

Çevrimdışı tulinkurt

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #47 : 20 Haziran 2013, 17:45:13 »
bende olmadı

Ayla hanım az önce denedik. Yöntemi facebookla giriş yaparak kaydolmak. Bi de öyle deneyin bu sefer olacaktır.

Çevrimdışı trinity2912

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #48 : 20 Haziran 2013, 17:49:56 »
ayrıca zorunlu olmayan yerleri doldurmayın ondan olmamış şimdi oldu sonunda  :)

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #49 : 20 Haziran 2013, 19:27:15 »
evet face ile bağlandım.Zorunlu alanları doldurmadım oldu