Daha dün bakmıştım tüh ya kaçırdık
biz hediyeyi geçtik.Daha bilgi güncelleyemiyoruz.Hediyeleri hep gördüm ama bilgilerime hep eksik dedi.Böyle olmaz.Bir iş yapılıyorsa tamamen yapılır.Bütün tarayıcılardan denedim.Bütün olasılıkları yaptım.Heralde bizi istemiyorlar.Artık böyle düşünüyorum.Bu boyutta hiç yardımcı olmuyorlar.Olmasada olur
bu arada belirteyim telefondan falan girmiyorum.Laptopumdan yapıyorum.
biz hediyeyi geçtik.Daha bilgi güncelleyemiyoruz.Hediyeleri hep gördüm ama bilgilerime hep eksik dedi.Böyle olmaz.Bir iş yapılıyorsa tamamen yapılır.Bütün tarayıcılardan denedim.Bütün olasılıkları yaptım.Heralde bizi istemiyorlar.Artık böyle düşünüyorum.Bu boyutta hiç yardımcı olmuyorlar.Olmasada olur
aynen bilgisayardan giriyorum 3 tarayıcı denedim olmadı böyle iş olmaz neye göre bizim girişimiz kabul edilmiyor tüm bilgilerim doğru çok saçma acaip sinir oldum buraya ben
Bilgiler sadece 1 defa güncellenebiliyor. Boşuna uğraşmayın. Hepsini girmeseniz de olur. Siparişinizi vermeden önce belli başlı bilgilerinizi girin yeter (Yaş gibi). Daha sonra siparişe dönün ve denemek istiyorum diyin, oluyor. Bende oldu. Ben de ilk hepsini tekrar tekrar girmeyi denedim. Aynı sorun bende de oldu, güncellenmedi hep eksik dedi. Tekrar güncelleme yapılmadığı için hala daha öyle diyor. Ama bütün bilgilerimi girmeden onaylamaya yetecek kadar girdim, gerisini siparişi verirken girdim oldu. Bir dahaki ürün girişini bekleyin.
Gulfem Hanım Merhaba,
Öncelikle ilginiz için tesekkur ederiz.
Kampanyalarımız yayınlanmadan bir gun önce Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin üzerinde üyelik işlemlerinizi tamamladıysanız mail ile bilgilendirme yapıyoruz .
Böylece ilk ürünleri sitede önceden üye olanlar görüyor.
Yeni kampanyalarda takipte kalınız ,
Saygılarımızla
bana az önce böyle bir mail geldi anlayan varmı arkadaşlar ben anlamadım
Bilgiler sadece 1 defa güncellenebiliyor. Boşuna uğraşmayın. Hepsini girmeseniz de olur. Siparişinizi vermeden önce belli başlı bilgilerinizi girin yeter (Yaş gibi). Daha sonra siparişe dönün ve denemek istiyorum diyin, oluyor. Bende oldu. Ben de ilk hepsini tekrar tekrar girmeyi denedim. Aynı sorun bende de oldu, güncellenmedi hep eksik dedi. Tekrar güncelleme yapılmadığı için hala daha öyle diyor. Ama bütün bilgilerimi girmeden onaylamaya yetecek kadar girdim, gerisini siparişi verirken girdim oldu. Bir dahaki ürün girişini bekleyin.
bende olmadı
Ayla hanım az önce denedik. Yöntemi facebookla giriş yaparak kaydolmak. Bi de öyle deneyin bu sefer olacaktır.
ayrıca zorunlu olmayan yerleri doldurmayın ondan olmamış şimdi oldu sonunda
evet face ile bağlandım.Zorunlu alanları doldurmadım oldu