0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhepsi tükenmiş zaten niye uğraşıyonuzkisömürdün hepsini demi ......
hepsi tükenmiş zaten niye uğraşıyonuzki
ben sabah eşimden üye oldum.Hediye paketini seçtim.Fakat bilgilerimi güncelleyemedim.Kazandım mı kazanmadım mı anlayamadım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben sabah eşimden üye oldum.Hediye paketini seçtim.Fakat bilgilerimi güncelleyemedim.Kazandım mı kazanmadım mı anlayamadımsanmam ben de seçtim ama formu doldurduğumda kabul etmedi olmadı sanırım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben sabah eşimden üye oldum.Hediye paketini seçtim.Fakat bilgilerimi güncelleyemedim.Kazandım mı kazanmadım mı anlayamadımsanmam ben de seçtim ama formu doldurduğumda kabul etmedi olmadı sanırımtebrikler diye mail gelmiş.Üründe seçildi.Bilgileri güncelleyemiyorum.Hep hata veriyor.Yapanlar nasıl yaptı acaba?tarayıcı farkediyor mu?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben sabah eşimden üye oldum.Hediye paketini seçtim.Fakat bilgilerimi güncelleyemedim.Kazandım mı kazanmadım mı anlayamadımsanmam ben de seçtim ama formu doldurduğumda kabul etmedi olmadı sanırımtebrikler diye mail gelmiş.Üründe seçildi.Bilgileri güncelleyemiyorum.Hep hata veriyor.Yapanlar nasıl yaptı acaba?tarayıcı farkediyor mu?üye olan herkese tebrkler diye mail geliyor. Tahminim olmadı,bnde güncelleyememiştim,güncellediğimde tükendi yazıyordu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben sabah eşimden üye oldum.Hediye paketini seçtim.Fakat bilgilerimi güncelleyemedim.Kazandım mı kazanmadım mı anlayamadımsanmam ben de seçtim ama formu doldurduğumda kabul etmedi olmadı sanırımtebrikler diye mail gelmiş.Üründe seçildi.Bilgileri güncelleyemiyorum.Hep hata veriyor.Yapanlar nasıl yaptı acaba?tarayıcı farkediyor mu?üye olan herkese tebrkler diye mail geliyor. Tahminim olmadı,bnde güncelleyememiştim,güncellediğimde tükendi yazıyordugüncellemeyi nasıl yaptınız