0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKarıştırmış olabilirim.Ben rüyamda gördüm bana çıktığını Biraz neşe biraz keder hayat bu gelir geçer.Olsun İnşallah başka yarışmalarda kazanırsın.rüyalar bazen tersine çıkar. çıktığı çıkmamış olur.çıkmaması çıkmış olur ve rüya anlatılmaz hiç bir zaman bir daha rüya görünce kimseye anlatma en yakınındaki bile yanlış yorumlasa olmaz
Karıştırmış olabilirim.Ben rüyamda gördüm bana çıktığını Biraz neşe biraz keder hayat bu gelir geçer.Olsun İnşallah başka yarışmalarda kazanırsın.
SIGNAL-INTERNET KAMPANYASINDAN KAZANDIGINIZ IKRAMIYENIZ ICIN SON BASVURU TARIHINIZ 31.05.2013 MESAI BITIMIDIR.BILGI ICIN 0212 212 40 30'U ARAYINIZ. Telefon cevap vermiyor sinir oldu cepten giriyorum nereyi arayacagimi şaşırdım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSIGNAL-INTERNET KAMPANYASINDAN KAZANDIGINIZ IKRAMIYENIZ ICIN SON BASVURU TARIHINIZ 31.05.2013 MESAI BITIMIDIR.BILGI ICIN 0212 212 40 30'U ARAYINIZ. Telefon cevap vermiyor sinir oldu cepten giriyorum nereyi arayacagimi şaşırdımancak 212 40 30 u arayarak ulaşabilirisin.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler arkadaslar makyaj setini kazanıpta satmak isteyen olursa talibim haberiniz olsunElime ulaşsın görüşürüz inşallah
tebrikler arkadaslar makyaj setini kazanıpta satmak isteyen olursa talibim haberiniz olsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler arkadaslar makyaj setini kazanıpta satmak isteyen olursa talibim haberiniz olsunElime ulaşsın görüşürüz inşallah haberim olursa sevinirim bende bir makyaj canavarıyım da:))
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler arkadaslar makyaj setini kazanıpta satmak isteyen olursa talibim haberiniz olsunElime ulaşsın görüşürüz inşallah haberim olursa sevinirim bende bir makyaj canavarıyım da:))Amanın 3 tl mega indirim kaçırmamam lazım sana 470e bırakırım yabancı değilsin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler arkadaslar makyaj setini kazanıpta satmak isteyen olursa talibim haberiniz olsunElime ulaşsın görüşürüz inşallah haberim olursa sevinirim bende bir makyaj canavarıyım da:))Amanın 3 tl mega indirim kaçırmamam lazım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler arkadaslar makyaj setini kazanıpta satmak isteyen olursa talibim haberiniz olsunElime ulaşsın görüşürüz inşallah haberim olursa sevinirim bende bir makyaj canavarıyım da:))Amanın 3 tl mega indirim kaçırmamam lazım sana 470e bırakırım yabancı değilsin