İBRANAME
Milli Piyango İdaresi’nin 19.02.2013 tarihli ve 58259698-255.01.02/532-1856 sayılı izniyle düzenlenen SİGNAL-İNTERNET Kampanyasının 13.05.2013 tarihinde düzenlenen çekilişi sonunda, ismime isabet eden 1 Adet, 473,80 TL değerinde; Signal Güzellik Paketi (Sephora Profısıon Sculptıng Dısk 3'lü Pudra, Sephora Detanglıng Brush Small Saç Fırçası, Sephora Profusıon Faıry Prıncess 30 Göz Farı, Sephora 2011 Lıquıd N02 Glıtter Black Göz Sürmesi, Sephora Profusıon Perfect Cv 10 Fondoten, Sephora New Jumbo Eye Wp 11 Kalem Far, Sephora Profusıon New Colorful 10 Allık, Sephora Profusıon Outrageous Vol N2 Ult B Rimel, Sephora Baın 2012 Edt Strawberry Parfüm, Sephora Toıletry Bag Makyaj Çantası, Sephora Voyage Slım Murror To Go Ayna, Sephora Profusıon Ultra Shıne Set Xmas 12 Dudak Parlatıcısı, Sephora Expert Manıcure N12 The Red Oje, Sephora Profusıon Smooth Brıght Conceal 05 Kapatıcı, Sephora Pınceauw Makyaj Fırça Seti, Sephora Found De Teın Brush Fondoten Fırçası) ikramiyemi taahhüt edilen şekilde ve eksiksiz olarak teslim aldım. Hiçbir hakkım kalmadığını ve ilgili şirketin zimmetini ibra ederim.
bu ne demek oluyor şimdi ben ürünleri almadan aldım diye imzalayıp gönderecekmiyim ?