Gönderen Konu: Cumacandır LG Optimus G 1 TL  (Okunma sayısı 21069 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kyigit

• Usta Kampanyacı
Ynt: Cumacandır LG Optimus G 1 TL
« Yanıtla #220 : 10 Mayıs 2013, 17:32:58 »
aldım.. halen inanamamakla beraber almış bulunuyorum.. geçen sefer ödeme aşamasını bir türlü aşamamıştım..

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #221 : 10 Mayıs 2013, 17:36:30 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
aldım.. halen inanamamakla beraber almış bulunuyorum.. geçen sefer ödeme aşamasını bir türlü aşamamıştım..

hemen açılır açılmaz mı aldın? nasıl oldu anlatsana :) en azından biri aldım diyince bizim de alma şansımızın olduğu akla geliyor .. sende donmadı mı ekran?
izgim

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #222 : 10 Mayıs 2013, 17:37:04 »
Kazanan twitler bunlar.

Ben de kazanmışım daha iyileri sizlerin olsun. ;)

Arthur Excalibur ‏@ArthurXcalibur

@Profesyoneller #cumacandır TURKCELL den 1 tl ye LG Optimus G alacağım Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

--------------------------------------------------------------------------------------

Hasan Yasar ‏@HasanYasar

(: ɹıpuɐɔ ɐɯnɔ 'ǝןıq ǝsʇıb sɹǝʇ ʎǝş ɹǝɥ #cumacandır @profesyoneller

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Kıvamcı Hako ‏@Haqo42

Oy curcuna curcuna , Lg optimus avcuma , Kampanyamı yaptın turkcell Tatlı geldi bu cuma :) #cumacandır' @Profesyoneller

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Şirzat AYTAÇ ‏@sirzataytac

<?php $day = date("1"); if ($day=="Friday") {echo "Candır";} else {echo "Sıradandır";} ?> #cumacandır @Profesyoneller Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

---------------------------------------------------------------------------------------------------

EROL ONAL ‏@sarpimoleni

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin … tüm haftaya inat cuma çilekli dondurmadır :) #cumacandır @Profesyoneller Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Medyayı görüntüle
Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı orkide28

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #223 : 10 Mayıs 2013, 17:38:39 »

fiber internet mi kullayorsun?
Gayret değil, Niyet önemli.

Çevrimdışı kampanyaman

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #224 : 10 Mayıs 2013, 17:40:06 »
Twitleri beğenmedim hangisi senin biolog?

Çevrimdışı duman42

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #225 : 10 Mayıs 2013, 17:40:40 »
Kazanan twitler bunlar.

Ben de kazanmışım daha iyileri sizlerin olsun. ;)

Arthur Excalibur ‏@ArthurXcalibur

@Profesyoneller #cumacandır TURKCELL den 1 tl ye LG Optimus G alacağım Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

--------------------------------------------------------------------------------------

Hasan Yasar ‏@HasanYasar

(: ɹıpuɐɔ ɐɯnɔ 'ǝןıq ǝsʇıb sɹǝʇ ʎǝş ɹǝɥ #cumacandır @profesyoneller

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Kıvamcı Hako ‏@Haqo42

Oy curcuna curcuna , Lg optimus avcuma , Kampanyamı yaptın turkcell Tatlı geldi bu cuma :) #cumacandır' @Profesyoneller

Şirzat AYTAÇ ‏@sirzataytac

<?php $day = date("1"); if ($day=="Friday") {echo "Candır";} else {echo "Sıradandır";} ?> #cumacandır @Profesyoneller Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

EROL ONAL ‏@sarpimoleni

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin … tüm haftaya inat cuma çilekli dondurmadır :) #cumacandır @Profesyoneller Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Medyayı görüntüle

o fake twitterın senin oldugunu anladım biolog. bebek fotosundan anladım.

Çevrimdışı NickyLady

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #226 : 10 Mayıs 2013, 17:41:32 »
Site şuan açıldı çatır çatır kullanılıyor, burdan anlıyoruz ki bilerek kapatılıyor saygılar.

Çevrimdışı sacit

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #227 : 10 Mayıs 2013, 17:46:31 »
"Satın Al" butonuyla LG Optimus G'yi sepete atan en hızlı 50 kişiyle iletişime geçiyoruz! Cep telefonun açık olsun Beyaz Yakalı!
Külli Nefsin Zaikatül Mevt (Her Nefis Ölümü Tadacaktır.)

Çevrimdışı kampanyaman

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #228 : 10 Mayıs 2013, 17:48:27 »
Sepete atmak yeterli miymiş acaba? Çünkü sepetler silinmiş zaten. Hem kazananlarla neden iletişime geçiyorlar ki? Zaten adamlar her türlü bilgisini veriyor. Ne garip iş yapıyorlar ya.

Çevrimdışı photomania

• Usta Kampanyacı
    • Vizörden gördüklerim
« Yanıtla #229 : 10 Mayıs 2013, 17:50:07 »
En azından neleri seçtiklerini gördük. Haftaya ona göre yazarız. Kazanan arkadaşları tebrik ederim.  8)
"Herkesin vizörden gördüğü farklıdır. Ne gördüğümüz aslında kim olduğumuzdur."