Yarışma bitti hala açılmıyor, ben burdan şunu çıkarıyorum arkadaşlar. Birlik olup istediğimiz siteyi çökertebiliriz..
ahahahahahaha alemsim valla
Turkcell yönetim kurulandaki süreyya ciliv falan mail adresi twitter hesabı vs yok. Durumu bildirsek kesin ilgilenirler. Bu ajans milleti keriz sanıyor
hiç birşey işe yaramaz.ben rekabet kurumuna şikayet ettim, onlarda bilgi teknolojilerine yönlendirdiler yani topu taca attılar
Ben zaten 5dk gibi bir sürede 75bin liralık ödül verileceğini sanmıyorum..Hatta +5 telefon.. 80 bin lira..
sonuç yine elimiz boş

hayır kazanamamak sorun değil adamların twitleri saçma bunları seçen jüri ayrı bir kafada
Ben zaten 5dk gibi bir sürede 75bin liralık ödül verileceğini sanmıyorum..Hatta +5 telefon.. 80 bin lira..
sence turkcell için 80 milyar paramı
Jurilerin seçtiği şeylerin %90'ı berbat bence. Burada bazı arkadaşların yazdıkları ve hakettikleri cümleler ile kazandıklarını görüyorum. Onlara lafım yok ama jurilerin genelinde bir acayiplik var. Eften püften mesakları seçiyorlar.
sence turkcell için 80 milyar paramı 
turkcell de sorun oolduğunu sanmıyorum. Turkcell reklam için verir ama yapan şirket vermemiş olabilir. Sonuçda nerden bilicekler kime verildiğini. At cebe gitsin demiş olabilirler
Yapan ajans belli.Seçilen az önce dedğim twitlere önce bende gülümsedim.Ama sen Türkcell gibi firmadaysan bu şekilde ki twitleri seçersen yakışık almaz.Gider Okey sayfasında seçersin durex sayfasında seçersin ama turkcellde bunu yapmak uygunsuzdur.
sitede şuan tükendi yazıyor zaten alan almış çoktan