Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin buradaki ürünü mü satın alacağız arkadaşlar? ve nasıl satın alıcaz.fiyatı şimdi 1.799 yazıyor.1 tl olunca butona mı basacağız? cahilliğime verin

bi anlatıverin olursa hayrına sevinirim
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin buradaki ürünü mü satın alacağız arkadaşlar? ve nasıl satın alıcaz.fiyatı şimdi 1.799 yazıyor.1 tl olunca butona mı basacağız? cahilliğime verin
bi anlatıverin olursa hayrına sevinirim 
buradaki ortadaki çubuk 1 tl olunca satın al butonu aktif hale gelecek. o an satın alabilen ilk 50 kişi 1 tlye alacak.
bi twitle katılmak lazım abuk bişey yazmak lazım. illa mantıklı bi yazı yazmamız gerekmiyo. bayanlar bunu başarabilir düz mantık kullanarak
bi twitle katılmak lazım abuk bişey yazmak lazım. illa mantıklı bi yazı yazmamız gerekmiyo. bayanlar bunu başarabilir düz mantık kullanarak 
mesela ?
ilk yarışmada kazanan saçma twitleri bularak oradan bir yol açabilirsiniz kendinize. ben bulamadım. bulmakta istemiyorum açıkcası. çok çok saçmaydı
düz mantık kullananlar genelde erkekler, bnce siz yazın.bizim aklımız karmaşık çalışır
geçen sefer 50 adet stoğa güvenip hiç twit falan uğraşmadım. kazanırım dedim ama olanları görünce twit atanların daha şanslı olduğunu gördüm. bu seferde aşırı bir twit atma var. şans tabi ki düşüyor. salladım bi tane.. yerlerse..
Bu en az 2 saat daha gider iyi iyi. en azindan denerim
şu an 398 lira ..yarım saatde 500 lira felan düştü sanırım..