Gönderen Konu: Cumacandır LG Optimus G 1 TL  (Okunma sayısı 22423 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kirnak58

• Usta Kampanyacı
Ynt: Cumacandır LG Optimus G 1 TL
« Yanıtla #280 : 10 Mayıs 2013, 22:40:04 »
tebrikler arkadaşlar iyi günlerde kullanın ;) ;)

Çevrimdışı selgu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #281 : 10 Mayıs 2013, 23:23:29 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
satınala tıklayıp sepete ekleyenlerden bi tek ben aranmadım galiba :(
bende varımcanım yalnız değilsin

Çevrimdışı tired

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #282 : 10 Mayıs 2013, 23:50:26 »
inanmıyorum şimdi gördüm yazılanları turkcell hat kapalıydı tüm akşam yoksa beni de aradılar da ulaşamadılar mı  :(

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #283 : 11 Mayıs 2013, 00:01:36 »
tebrikler arkadaşlar. en azından forumdan kazananların olması mutluluk verici :D

Çevrimdışı glh_n

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
« Yanıtla #284 : 11 Mayıs 2013, 00:11:39 »
ay ben şimdi gelebildim eve  sabahtan beri telefonum susmadı bi ttnet aradı yok tarife bilgisi diye bi arkadaşlar falan misafirlikteydik en son telin sesini kapadım çalıp duruyodu açtım turkcell tam kızcaktım bu saatte mi arıyosunuz falan diye başta baya bi sert konuştum sonra kazandınız diyince sesim yumuşadı  ;D
Tümm kazanan arkadaşlara tebrikler, tebrik edenlere teşekkürler :) Emek verip kazanamayan arkadaşlar da daha iyilerini kazanırlar inşallah :)
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)

Çevrimdışı tuanatugba1984

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #285 : 11 Mayıs 2013, 00:15:18 »
bende kart yoktu diye katılamamıştım ama sanırım karta kalmadan kazananlar kazanmış tebriklerr

Çevrimdışı tired

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #286 : 11 Mayıs 2013, 00:16:43 »
forumdan birkaç saat uzak kalmanın hazin sonu haberim olaydı açaydım telefonumuuu satın ala tıklamıştım oysa ühühü

Çevrimdışı retkitosman

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #287 : 11 Mayıs 2013, 00:37:57 »
tebrikler arkadaşlar :) benim o kadar beklemem den sonra sepete ekledim ve adres faslına kadar geldim ama arayan soran olmadı nasip değilmiş demekki hoş zaten türkcel de takılı değildi telefona .
lonesome cowboy

Çevrimdışı cikcikgribi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #288 : 11 Mayıs 2013, 00:43:22 »
cumacandır ve tytz hüsranından sonra soluğu n11 sitesinin yaptığı hatada aldım. değeri 1.500 tl ile 2.000 tl arasında olan deri halılar yanlış fiyatın açılmasıyla n11 sitesinde 1 tl'den satışa sunuldu. ve ürünler uzun bir süre bu şekilde kaldı yaklaşık 2 saat. firma telefonla aranılıp uyarı yapılsa bile ürün bu fiyatta kaldı. bende kızdım aldım bütün halıları. 50 milyarlık halı sadece 25 tl ye geldi. oh olsun. vermezlerse diye bütün yararıma olan belgeleri de belgeledim. bişey olduğunda sapına kadar savunucam. zaten sitedeki satıcı firma bütün ilanlarını kaldırdı ve ortadan yok oldu. bir çok ürün alan kişi var. n11'i kötü günler bekliyor.  :o

Çevrimdışı tired

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #289 : 11 Mayıs 2013, 00:51:33 »
cumacandır ve tytz hüsranından sonra soluğu n11 sitesinin yaptığı hatada aldım. değeri 1.500 tl ile 2.000 tl arasında olan deri halılar yanlış fiyatın açılmasıyla n11 sitesinde 1 tl'den satışa sunuldu. ve ürünler uzun bir süre bu şekilde kaldı yaklaşık 2 saat. firma telefonla aranılıp uyarı yapılsa bile ürün bu fiyatta kaldı. bende kızdım aldım bütün halıları. 50 milyarlık halı sadece 25 tl ye geldi. oh olsun. vermezlerse diye bütün yararıma olan belgeleri de belgeledim. bişey olduğunda sapına kadar savunucam. zaten sitedeki satıcı firma bütün ilanlarını kaldırdı ve ortadan yok oldu. bir çok ürün alan kişi var. n11'i kötü günler bekliyor.  :o
ilginç hayırlısı olsun ama adamlara da yazık yanlışlık olmuşsa firma sahibine yani