kırık çıktığını facede yazmıştım şöyle demişler .Merhaba, önümüzdeki hafta içinde tekrar gönderim yapacağız. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
ben kazanamadım.ama facede gördüm herkes tabakların kırık geldiğinden şikayetçi
benimde kırık bence kargodandeğildir calvedendir yurtiçikırmaz
herkesin hediyesi eline ulaştımı? benim hala gelen giden yok sayfaya yazıyorum ses yok
benim 4 taneden 1 geldi oda tabak kırık diğerlrini bekliyorum bakalım?
hyatim boyunce ilk defa hardal yedim yemeden once icindekilrr bolumu beni cekti ama agizima 1 yane surdum ve o ne bicim tat yememis olmyi isterdim.insanlar birde bunu satin mi aliyorlar anneme se yetirdim tukurdu resmen ayni tepkiyi verdi.hardallar cope gidici belli oldu.hepiniz nasil yiyorsunuz bunu anlami degilim
hardal zaten tek başına yenen birşey değil.o salatalara sos olarak,etlere karışık sos olarak kullanılan,ketçap ve mayonezle karıştırılıp hamburger ve etlerde yenir. tek başına zaten yenilmez

çöpe boşuna atmışın
hyatim boyunce ilk defa hardal yedim yemeden once icindekilrr bolumu beni cekti ama agizima 1 yane surdum ve o ne bicim tat yememis olmyi isterdim.insanlar birde bunu satin mi aliyorlar anneme se yetirdim tukurdu resmen ayni tepkiyi verdi.hardallar cope gidici belli oldu.hepiniz nasil yiyorsunuz bunu anlami degilim
hardal zaten tek başına yenen birşey değil.o salatalara sos olarak,etlere karışık sos olarak kullanılan,ketçap ve mayonezle karıştırılıp hamburger ve etlerde yenir. tek başına zaten yenilmez
çöpe boşuna atmışın 
ben tek başına da yiyorum:) gerçi her marka hardal yenmez.. pınarın kavanozda olan hardalı güzeldir bir de kühnenin orta acı hardalı.. calve de zararı yok ama diğer ikisi en başarılısı.. ekmeğe becel sürüp üstüne hardal sürüp kahvaltıda yanında da peynir yiyerek tüketiyorum ben:)
benim ve eşimin kazandığı gelmedi hangi kargo getiriyo..
ben face sayfalarına yazmıştım bugün cevap vermişler iletişim bilgilerinde il ve ilçe eksikmiş ondan gönderim yapılmamış ve diger yazanlarada aynısını yazmışlar mesaj olarak gönderdim tekrar ama bakalım
ben face sayfalarına yazmıştım bugün cevap vermişler iletişim bilgilerinde il ve ilçe eksikmiş ondan gönderim yapılmamış ve diger yazanlarada aynısını yazmışlar mesaj olarak gönderdim tekrar ama bakalım
ben herşeyini tam yazmıştım tekrar yazalım baklım