0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hyatim boyunce ilk defa hardal yedim yemeden once icindekilrr bolumu beni cekti ama agizima 1 yane surdum ve o ne bicim tat yememis olmyi isterdim.insanlar birde bunu satin mi aliyorlar anneme se yetirdim tukurdu resmen ayni tepkiyi verdi.hardallar cope gidici belli oldu.hepiniz nasil yiyorsunuz bunu anlami degilim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhyatim boyunce ilk defa hardal yedim yemeden once icindekilrr bolumu beni cekti ama agizima 1 yane surdum ve o ne bicim tat yememis olmyi isterdim.insanlar birde bunu satin mi aliyorlar anneme se yetirdim tukurdu resmen ayni tepkiyi verdi.hardallar cope gidici belli oldu.hepiniz nasil yiyorsunuz bunu anlami degilimhardal zaten tek başına yenen birşey değil.o salatalara sos olarak,etlere karışık sos olarak kullanılan,ketçap ve mayonezle karıştırılıp hamburger ve etlerde yenir. tek başına zaten yenilmez çöpe boşuna atmışın
benim ve eşimin kazandığı gelmedi hangi kargo getiriyo..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim ve eşimin kazandığı gelmedi hangi kargo getiriyo..ben face sayfalarına yazmıştım bugün cevap vermişler iletişim bilgilerinde il ve ilçe eksikmiş ondan gönderim yapılmamış ve diger yazanlarada aynısını yazmışlar mesaj olarak gönderdim tekrar ama bakalım