Gönderen Konu: Arkadaşım Max 29 Nisan 2013  (Okunma sayısı 5771 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı öncevatan

• Usta Kampanyacı
  • Bol Bereketle Sağlıklı günler versin Rabbim
Ynt: Arkadaşım Max 29 Nisan 2013
« Yanıtla #10 : 18 Nisan 2013, 16:49:27 »
Bende 13 sn yaptım  İleti yazdım nasıl 8 saniyede yapıyorlar diye sık sık girin bazı  tek parça kalıyor yer değişim için

Çevrimdışı kampanyaman

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 18 Nisan 2013, 17:19:44 »
Listenin hepsi hileci biliyoruz bu isimleri. Hikaye okumasınlar.

Çevrimdışı dreamon

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #12 : 18 Nisan 2013, 17:32:16 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Listenin hepsi hileci biliyoruz bu isimleri. Hikaye okumasınlar.

demin ben de şikayet ettim ama öncevatan'ın dediği gibi tekrar tekrar (10 defa, veya daha çok) deneyince bende de 8 saniyede tamamladı çünkü koca resim tek çıktı (bug olsa gerek) ve sadece tek bir kareyi ittirmem yetti.
fakat liste sürekli değişiyor, hatta yine değişti bile çünkü başkalarına da aynısı olmaya başladı belli ki, ilk 10 sadece 8 saniyeden ibaret olmaya başladı. üçüncüyken daha aşağıya düştüm :) çünkü süre aynı olsa bile en son yapanı dereceye alıyorlar üstlere doğru.

bu da demektir ki son gün olan 29 Nisan'a doğru en son yapanlardan olup ilk üçe girmek gerekiyor.  o nedenle şimdiden uğraşmanın gereği yok  :D

en azından işin içinde hile olmadığını anlamış oldum.
« Son Düzenleme: 18 Nisan 2013, 18:01:04 Gönderen: dreamon »

Çevrimdışı kampanyaman

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 18 Nisan 2013, 18:37:30 »
Oyunu kaldırdılar :D

Çevrimdışı dreamon

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #14 : 18 Nisan 2013, 20:39:44 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Oyunu kaldırdılar :D
şu an yeniden var. sanırım oyundaki açığı kapamak için bir süre devredışı bıraktılar.

Çevrimdışı cikcikgribi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 20 Nisan 2013, 15:04:57 »
bu tarz saniyeye karşı yapılan oyunlar çok sıklaşmaya başladı. flash yavaşlatma tarzında programlarla oyunu ve tarayıcıyı yavaşlatıp, saniye yavaş yavaş ilerlerken siz hızlı hızlı hareket edebiliyorsunuz. sonra dereceye giriyosunuz. ben kesinlikle böyle bişeyin olduğunu düşünüyorum. araştırdım var böyle şeyler denedim ama ben yapamadım. aslında bunu yapabilsem burada nasıl yapılacağını paylaşırım. herkes nasıl yapıldığını öğrendikten sonra, yani herkes bunu yapabildkten sonra, yarışmayı yapan firmalar hilenin yapılabildiğini görücek ve yarışmanın kurallarında ödülleri ilk 3 e değil de çekilişle vs yaparak dağıtacaktır. böylece aramızda olmayan (bu hileecilerin aramızda olmadığını düşünüyorum) kişiler ödülleri alamayacaktır. çekilişle şans eseri kim alırsa o alacaktır. en azından böyle olunca herkes katılım yapar çekilişe katılır. hile olunca kimse oyunun yüzüne bakmıyor.

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 20 Nisan 2013, 15:11:22 »
Bu yarışma kanımca çekilişe döner
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı kampanyaman

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 20 Nisan 2013, 15:28:48 »
Hile olduğu belli oldu. Listedeki kişiler tanıdık :)

Çevrimdışı forzacihan

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #18 : 20 Nisan 2013, 18:47:58 »
Arkadaşlar yazılanları şimdi gördüm. Öncelikle şunu belirtmek isterim listede 1. Sırada olan Cihan Kamber benim. Oyunu 0.08 ile nasıl bitirdim. 2 gün boyunca yaklaşık max. 9 saat sürekli sayfayı yeniledim 1 kez puzzle  komple hazır geldi. Ama puzzle hazır olduğu için oyun hamle hakkı tanımadı. 1 kez de  1 hamlelik oyun denk geldi. Zaten oyunda siz hamle yapmadan saniye işlemiyor. Yani kısacası 1 kez tıkladım ve 0.08 saniye dedi. Eğer ki 1 hamle ile  ortaya farklı süreler çıksaydı şüphelenmeniz normal olurdu. Ancak siz tıkladıktan  sonra zaten sistemin hızı herkese eşit olduğu için farklı saniye çıkması çok zor.( tek hamlelik oyun için) Eğer aklında şüphe taşıyan varsa buyursun tek hamle gelene kadar yeniden oyna yapsın.

Birde şunu belirtmek isterim. Burada paylaşım yaparak genel olarak sürekli yardımlaşma var. İnsanlar burada iyi niyetli. Sadece buradaki insanlar için bile  iPad için karaktersizlik ve şerefsizlik yapıp hileye başvuracak bir insan da değilim.
Kul hakkı yemem...

Zaten burada beni sıralamaya girip te silinmiş olarak gören 1 kişi bile yoktur.

Yardımlaşan herkese teşekkürler...
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2013, 18:50:43 Gönderen: forzacihan »

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #19 : 20 Nisan 2013, 19:46:07 »
Şansa bak bi bize denk gelmez anasını satayım