Gönderen Konu: Arkadaşım Max 29 Nisan 2013  (Okunma sayısı 5984 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sacit

• Usta Kampanyacı
Ynt: Arkadaşım Max 29 Nisan 2013
« Yanıtla #20 : 20 Nisan 2013, 20:23:56 »
aynen  :)
Külli Nefsin Zaikatül Mevt (Her Nefis Ölümü Tadacaktır.)

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 20 Nisan 2013, 21:29:30 »
bi ara sütaşın puzzle oyunu vardı onda da eğer puzzle kurulu gelirse tek hamle yetiyordu.yani demekki olabiliyor böyle şeyler.ben hiç bir oyunlu kampanyayı yapamıyorum,işin tekniğini bilen götürüyor diyecek bişey yok.
izgim

Çevrimdışı gunebakan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 20 Nisan 2013, 21:47:46 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bi ara sütaşın puzzle oyunu vardı onda da eğer puzzle kurulu gelirse tek hamle yetiyordu.yani demekki olabiliyor böyle şeyler.ben hiç bir oyunlu kampanyayı yapamıyorum,işin tekniğini bilen götürüyor diyecek bişey yok.

bende sana katılıyorum canım :/

Çevrimdışı lonelycocuq

• Usta Kampanyacı
  • Beşiktaşım Oleyyyy
« Yanıtla #23 : 20 Nisan 2013, 22:45:36 »
hepsi sirali bile gelse 1 snyeden aşağı olamaz bunu sende biliyorsun bizde hile yapıyorsunuz bari kendi kabuğunuza çekilin susun,duymamazliktan gelin böyle açıklama yaparak gülünç duruma düşüyorsunuz ;)

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #24 : 20 Nisan 2013, 23:58:06 »
Liste 1. si gelmiş vakit ayırmış güzel güzel anlatmış ama adam hala inatla hile diyor hayret yahu.

Bilip bilmeden iftira atanlara ifrit oluyorum.Aslında işi gücü bırakacaksın 1-2 tanesini hakaret ve iftiradan vereceksin mahkemeye uğraşsın dursun.Zaten iki sefer oturduğu ilden kalkıp duruşmanın yapıldığı ildeki mahkemeye gitse işinden gücünden olsa bir daha değil internet ortamında iftira atmak selam vermeye korkar hale gelir.
Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı tulinkurt

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #25 : 21 Nisan 2013, 09:58:40 »
1.Gökhan İştipli 0.01
2.Ruhi Akçay 0.07
3.Cihan Kamber 0.08

Ben 3 saat yeniledim sayfayı gelmedi bi türlü. Kısmet değilmiş. 0.01 salisede de yapamayacağıma göre boşverdim.

Çevrimdışı SEMRAA

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #26 : 21 Nisan 2013, 14:54:30 »
saniye hiellerini ben de kınıyorum ama bu arkadaşa inandım saatlerini vermiş ve uzun uzun açıklamış.ki açıklamak zorunda değil  artı kendini afişe etmiş

Arkadaşlar yazılanları şimdi gördüm. Öncelikle şunu belirtmek isterim listede 1. Sırada olan Cihan Kamber benim. Oyunu 0.08 ile nasıl bitirdim. 2 gün boyunca yaklaşık max. 9 saat sürekli sayfayı yeniledim 1 kez puzzle  komple hazır geldi. Ama puzzle hazır olduğu için oyun hamle hakkı tanımadı. 1 kez de  1 hamlelik oyun denk geldi. Zaten oyunda siz hamle yapmadan saniye işlemiyor. Yani kısacası 1 kez tıkladım ve 0.08 saniye dedi. Eğer ki 1 hamle ile  ortaya farklı süreler çıksaydı şüphelenmeniz normal olurdu. Ancak siz tıkladıktan  sonra zaten sistemin hızı herkese eşit olduğu için farklı saniye çıkması çok zor.( tek hamlelik oyun için) Eğer aklında şüphe taşıyan varsa buyursun tek hamle gelene kadar yeniden oyna yapsın.

Birde şunu belirtmek isterim. Burada paylaşım yaparak genel olarak sürekli yardımlaşma var. İnsanlar burada iyi niyetli. Sadece buradaki insanlar için bile  iPad için karaktersizlik ve şerefsizlik yapıp hileye başvuracak bir insan da değilim.
Kul hakkı yemem...

Zaten burada beni sıralamaya girip te silinmiş olarak gören 1 kişi bile yoktur.

Yardımlaşan herkese teşekkürler...

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 21 Nisan 2013, 14:59:42 »
Hileye bende karşıyım.Ama bu arkadaşın hile yapmayacağına eminim.Hile yapan biri bu kadar açıklama yapmaz.Bende sütaşın yarışmasında yenileyerek bir tık hareketi ile işlemi tamamlıyordum.Bilgisayarında hızlı ise bir saniyenin altına rahatlıkla inebilrisin
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı tulinkurt

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #28 : 21 Nisan 2013, 17:20:17 »
İnanmıyorum bütün kartlar hazır geldi bana ama sürem durmak bilmedi  :o Ayyy çok üzüldüm ya. İlk defa adam gibi bir şey kazanabilirdim. Boşa gitti.
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2013, 18:29:45 Gönderen: tulinkurt »

Çevrimdışı lonelycocuq

• Usta Kampanyacı
  • Beşiktaşım Oleyyyy
« Yanıtla #29 : 21 Nisan 2013, 20:27:01 »
@biolog bariz  oyunda hile yapanlar belli zaten isteyen istedi gibi algılasın  listede 1 saliseler bile varken bana hala hile yapılmadıgından bahsetmeyin lütfen tek hamle olayı olabilir ama o bile 1 snden asagı olacagını düşünmüyorum ( tabi yavaşlatma programı hariç ) ayrıca ben mesajımda hakaret ve iftirada bulunmadım kendi görüşümü belirttim burası forum isteyen istedigi görüşü bildirebilir degil mi ? ;)