Gönderen Konu: Fritolay Xbox 360 -Bianchi bisiklet 15 nisan-30 haziran  (Okunma sayısı 17291 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TRBOZGUR

• Usta Kampanyacı
Ynt: Fritolay Xbox 360 -Bianchi bisiklet 15 nisan-30 haziran
« Yanıtla #90 : 03 Haziran 2013, 13:20:20 »
Küçük koli cips almam için 100 puana ihtiyacım var.

Çevrimdışı tulinkurt

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #91 : 03 Haziran 2013, 13:23:56 »
Şimdi puanlarımızı harcarsak eğer 6 Hazirandaki çekilişe çekiliş hakkımız kalmıyor mu?

Çevrimdışı cembik

• Usta Kampanyacı
  • yaşadığının farkında mısın?
« Yanıtla #92 : 03 Haziran 2013, 16:39:04 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Şimdi puanlarımızı harcarsak eğer 6 Hazirandaki çekilişe çekiliş hakkımız kalmıyor mu?
evet tabi ki

Çevrimdışı cikcikgribi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #93 : 03 Haziran 2013, 16:52:25 »
allah aşkına şu çocuk odasını hiç satışa çıkardılar mı ya. madem çıkarmıyosun niye koyuyosun ki ??

Çevrimdışı caddy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #94 : 03 Haziran 2013, 20:21:18 »
Aslında bunları aldatıcı reklam yaptıkları için şikayet edebilirsiniz.

Çevrimdışı caddy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #95 : 03 Haziran 2013, 20:31:53 »
evet tabi ki
Hediye alındığı zaman aşağıdaki ibare çıkıyor.yani puan harcamayla çekiliş haklarınız kaybolmuyor.
ŞANSIN DEVAM EDİYOR!
TÜM PUANLARINI HARCASAN DA ÇEKİLİŞ HAKKIN DEVAM EDER.

Çevrimdışı cikcikgribi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #96 : 03 Haziran 2013, 20:54:06 »
caddy verdiği linkten şikayette bulundum. şikayet ettiğim yazı metni aşağıdaki gibidir. isterseniz sizde gönderin :) yazı sınırı kısıtlıydı yoksa daha kapsamlı yazardım :)

Reklamı yapılan ürün/hizmet: Tam Yeri Tam Zamanı (TYTZ) Cheetos, Ruffles, Lays, Doritos
Reklamın yayınlandığı mecra: Televizyon Kanalları, İnternet Siteleri,
Reklamın yayınlandığı tarih: 05.05.2013 tarihinden bu yana
Aykırı olduğu düşünülen reklamın Uluslararası Uygulama Esasları’ndaki ilgili maddesi: A6

Şikayet konusu:
Reklam ve kampanyalarda belirtilen, Cheetos, Lays, Ruffles ve Doritos marka cipslerin içinden çıkan kampanya kartların-şifrelerin, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adlı internet adresine üye olunduktan sonra, şifrelerin sisteme girilerek (her şifrenin sistemde belirli bir puan karşılığı vardır) puan karşılığında, puanınızın tutarı kadar farklı ürün(ler) satın alma işlemleri yapılmaktadır. (Ne kadar çok cips alınırsa o kadar çok puana sahip olursunuz.) Ancak belirtilen reklamlarda ön plana çıkan cezbedici hediyelerin, insanları kandırmaya yönelik yapılmış olduğunu görmüş bulunmaktayım. Çünkü belirtilen internet adresinde gözboyayan cezbedici hediyeler olarak yer alan "Çilek Çocuk Odası, MSI Netbook, Apple Ipod5 Touch, Vestel22 ÇocukTv, Klasik Gitar" adlı ürünlerin, günlerdir hiç bir şekilde stoklara girilmediği ve satışa çıkarılmadığı-hediye edilmediği görülmektedir. Takipte kalmanızı rica eder bilgilerinize arz ederim.
« Son Düzenleme: 03 Haziran 2013, 20:55:45 Gönderen: cikcikgribi »

Çevrimdışı reael

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #97 : 03 Haziran 2013, 21:55:52 »
Kampanyaya katılmadım fakat takipteydim.Şikayetimi bildirdim bende umarım faydamız olur.

Çevrimdışı caddy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #98 : 03 Haziran 2013, 21:57:44 »
Ben bugün Turkcell sarı kutu uygulamasını da şikayet ettim.Bunları da şikayet edeyim insanları kandırıp durmasınlar.

Çevrimdışı mertbilo7

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #99 : 03 Haziran 2013, 22:07:34 »
caddy verdiği linkten şikayette bulundum. şikayet ettiğim yazı metni aşağıdaki gibidir. isterseniz sizde gönderin :) yazı sınırı kısıtlıydı yoksa daha kapsamlı yazardım :)

Reklamı yapılan ürün/hizmet: Tam Yeri Tam Zamanı (TYTZ) Cheetos, Ruffles, Lays, Doritos
Reklamın yayınlandığı mecra: Televizyon Kanalları, İnternet Siteleri,
Reklamın yayınlandığı tarih: 05.05.2013 tarihinden bu yana
Aykırı olduğu düşünülen reklamın Uluslararası Uygulama Esasları’ndaki ilgili maddesi: A6

Şikayet konusu:
Reklam ve kampanyalarda belirtilen, Cheetos, Lays, Ruffles ve Doritos marka cipslerin içinden çıkan kampanya kartların-şifrelerin, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adlı internet adresine üye olunduktan sonra, şifrelerin sisteme girilerek (her şifrenin sistemde belirli bir puan karşılığı vardır) puan karşılığında, puanınızın tutarı kadar farklı ürün(ler) satın alma işlemleri yapılmaktadır. (Ne kadar çok cips alınırsa o kadar çok puana sahip olursunuz.) Ancak belirtilen reklamlarda ön plana çıkan cezbedici hediyelerin, insanları kandırmaya yönelik yapılmış olduğunu görmüş bulunmaktayım. Çünkü belirtilen internet adresinde gözboyayan cezbedici hediyeler olarak yer alan "Çilek Çocuk Odası, MSI Netbook, Apple Ipod5 Touch, Vestel22 ÇocukTv, Klasik Gitar" adlı ürünlerin, günlerdir hiç bir şekilde stoklara girilmediği ve satışa çıkarılmadığı-hediye edilmediği görülmektedir. Takipte kalmanızı rica eder bilgilerinize arz ederim.
Bende şikayet ettim ;)