şikayet ettiğimiz yerden bana böyle bir mail geldi. ne diyolar anlamadım.
Başvurunuz değerlendirilmiştir. Tam Yeri Tam Zamanı internet sitesinde düzenlenen kampanya incelenmiş, hediyelerin puan durumuna göre değişiklik gösterdiği ve gerekli bilgilendirmenin web sitesinde yer aldığı görülmüştür. Yüksek puanlı hediye ürünlerin kampanya sonuna saklanıyor olması veya şu an hediye edilmiyor olması ile ilgili olarak tarafınızı yapılan açıklama hakkında bilgimiz bulunmamaktadır. Ancak sitede şu bilginin kullanıcılarla paylaşılmış olduğu görülmüştür:
Kampanya düzenleyicisi, zaman zaman ve katılımcılara bildirimde bulunarak, bu duyuruyu güncellemek suretiyle bu Kullanım Koşullarını değiştirebilir. Bu değişiklikler katılımcıyı bağlayıcıdır. Dolayısıyla, katılımcıların Site Kullanım Koşulları’nı gözden geçirmek için düzenli olarak Kampanya kanallarını ziyaret etmelerini ve kullanım koşullarını okumaları önerilir.
Şikayetiniz kampanya kurgusu ile ilgili ise reklamveren ile görüşmenizi ve bizi bilgilendirmenizi rica ederiz. Eğer internet sitesinde yer alan bu kampanyadaki vaadlerde bir yanıltıcılık olduğunu düşünüyorsanız yerine getirilmeyen vaadle ilgili olarak detaylı bilgi vermeniz durumunda başvurunuz değerlendirmeye alınabilecektir.
Saygılarımızla,
Reklam Özdenetim Kurulu