arkadaşlar cumacandır olayından bir süre sonra sonra saat 6 gibi, tytz.com sitesine girdim. öyle sitede gezinirken, herkese hediyeler bölümünde sayfa 3'ün sonuna 30.000 puana eşdeğer olarak MSI laptop, piyasa değeri 600 tl civarında, sayfa 4'de ise tek ürün olarak 25.000 puana eşdeğer apple Ipod touch 5. nesil 32 gb beyaz ürünü piyasa değer 700-800 civarında koymuşlar. benmde sepetimde 1400 puan vardı. bi hesap kitap işine girdim. bana gerekli olan yaklaşık bi 24 bin puan vardı. 24 bin puanda 1 tl'lik cipsleri düşünürsek 120 tane gerekirdi. düşündüm yarım saat kadar bi kaç kişiyi aradım yapiyim mi yapmiyim mi aliyim mi almiyim mi. risk budur dedim gittim bakkala. abi ne kadar cips varsa alıyorum dedim. 90 tane cips çıktı. aldım koliyle taşıdım geldim eve. abim bi yandan cipsleri açıp paketin içindeki kod kağıtlarını bana verirken bende kodları siteye giriyordum. 200 200 her kod girişimde puanım yükseliyordu. ama dışarı çıkıp bi part daha cips almam lazımdı. bütün cips paketleri açıldı. kalan kodları abime bıraktım girmesi için. kodlar girildiği taktirde toplamda 19.200 puanım olcaktı. geriye yaklaşık bi 30 paket cips gerekiyodu. çıktım bu sefer markete. market arabasını aldım cipsleri doldurdum 30-40 arası bi cips vardı. tam marketin kasaya geldim. telefon çaldı. arayan abimdi. cikcik dedi. ikisinin de stoklarını 0 yaptılar dedi. nası dedim. bi daha bak dedim. zaten stok 1 di iki üründe de. 0 olmuş. sonra kasada alsam mı alsam mı diye düşünürken, almadım arabaya doldurduğum cipsleri. çıktım geldim. olabilitesini düşündüm. tam puanlarımı yükseltirken ürünleri stoklarını kapatırlar diye endişem vardı. zaten cipsleri alırken de, bakkalda sen bu kadar cipsi napcaksın parti mi vercen falan gibi değişik laflar dönüyodu. tabi bende de ilginç bi tip var. beni gören deli sanıyor. o değil markete girdiğimde adamın biri bi tane cips alacak hangisini alsam diye sabahtan beri bakınıyor. ben geldim. sayarak dolduruyorum. bana bi baktı. nerdeyse dövcekti. sen nabcaksın bu kadar cipsi dedi. ona böle böle anlatırken sayıyı da unuttum. adam da zaten bi tip tip baktı. gözü kaldı adamın kesin. ondan sonra kasaya gittiğimde telefon çaldı işte. olanlar böyle. şimdi evde büyük 3 kolide cips var. sıkıldım bi biftekli yiyom bi ketçaplı yiyom bi fıstıklı yiyom bi kıvrak olanı. site üzerinden alacağım bi ürün yok sanırım kilo alıcam.