0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
iPod touch alabilen oldu mu? Ne zaman baksam stokta yok! Ne ara stokları yeniliyorlar bilen var mı?
stokları girmişler.acaba netbook ile ipod'u da girdiler mi gördünüz mü? şu an sıfır yazıyor.serkan noldu?? apple'ı siteye eklediler mi gördün mü?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinstokları girmişler.acaba netbook ile ipod'u da girdiler mi gördünüz mü? şu an sıfır yazıyor.serkan noldu?? apple'ı siteye eklediler mi gördün mü?eklediler ben sepete attım onayladım sonra sepetten çıkarıldı stokta kalmamıştır diye
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinstokları girmişler.acaba netbook ile ipod'u da girdiler mi gördünüz mü? şu an sıfır yazıyor.serkan noldu?? apple'ı siteye eklediler mi gördün mü?eklediler ben sepete attım onayladım sonra sepetten çıkarıldı stokta kalmamıştır diyealla alla.. gördüğün gibi hemen almadın mı ? bekledin mi bir süre ne yaptın? almaya kalkarken saat kaçtı, ondan önce saat kaçta bakmıştın. acaba netbook'tan girdiler mi. acbaa oyun mu yapıyolar ne diyosun.