aynı üyelikse 100 dür
katılım koşullarında böyle yazıyor ama
Kampanya süresince,
bir kişi en fazla 1 adet ödül kazanabilir. Tadım Çekirdek hediyesi bu değerlendirmenin dışındadır. Önceki aylarda kazanan videolar, bir sonraki dönemde yarışamazlar.
aynı üyelikse 100 dür
Kampanya süresince, bir kişi en fazla 1 adet ödül kazanabilir. Tadım Çekirdek hediyesi bu değerlendirmenin dışındadır. Önceki aylarda kazanan videolar, bir sonraki dönemde yarışamazlar.
tamam işte iki videoyu ilk 10 soktun diyelim ikiside aynı üyelikse 1 tane verirler ..
aynı üyelikse 100 dür
Kampanya süresince, bir kişi en fazla 1 adet ödül kazanabilir. Tadım Çekirdek hediyesi bu değerlendirmenin dışındadır. Önceki aylarda kazanan videolar, bir sonraki dönemde yarışamazlar.
tamam işte iki videoyu ilk 10 soktun diyelim ikiside aynı üyelikse 1 tane verirler ..
cevap için teşekkürler videomu düşürmezlerse 100 paket çekirdeği kazanıcam inşallah
inşallah kazanırsın baya güzel bi hediye : ) çok fazla ama çabuk bitiyor yaa
oylar verildi canım çekti bakkal kapanmadan alayım bi paket
oylar için tekrardan teşekkür ederim arkadaslar..ben galiba çekirdek kazanamadım

önceki ay gibi bu da 20 sinde açıklanırsa araya tatil girip ayın 23 üne kadar bekleyebiliriz sonuçları yada 18ine kadar açıklarlar..