0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
oylar için tekrardan teşekkür ederim arkadaslar..ben galiba çekirdek kazanamadım önceki ay gibi bu da 20 sinde açıklanırsa araya tatil girip ayın 23 üne kadar bekleyebiliriz sonuçları yada 18ine kadar açıklarlar..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoylar için tekrardan teşekkür ederim arkadaslar..ben galiba çekirdek kazanamadım önceki ay gibi bu da 20 sinde açıklanırsa araya tatil girip ayın 23 üne kadar bekleyebiliriz sonuçları yada 18ine kadar açıklarlar.. boşuna uğraşma mt93 ben dün ilk 10 girmek için çok uğraştım girdimde hatta adsl aç kapa yaparak düşürdüler beni kimin düşürdüğünüde buldum zaten
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoylar için tekrardan teşekkür ederim arkadaslar..ben galiba çekirdek kazanamadım önceki ay gibi bu da 20 sinde açıklanırsa araya tatil girip ayın 23 üne kadar bekleyebiliriz sonuçları yada 18ine kadar açıklarlar.. boşuna uğraşma mt93 ben dün ilk 10 girmek için çok uğraştım girdimde hatta adsl aç kapa yaparak düşürdüler beni kimin düşürdüğünüde buldum zaten nasıl yani sen ilk 10a giremedinmi 2 video ile :S
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoylar için tekrardan teşekkür ederim arkadaslar..ben galiba çekirdek kazanamadım önceki ay gibi bu da 20 sinde açıklanırsa araya tatil girip ayın 23 üne kadar bekleyebiliriz sonuçları yada 18ine kadar açıklarlar.. boşuna uğraşma mt93 ben dün ilk 10 girmek için çok uğraştım girdimde hatta adsl aç kapa yaparak düşürdüler beni kimin düşürdüğünüde buldum zaten nasıl yani sen ilk 10a giremedinmi 2 video ile :Syok modem aç kapa yaparak düşürdüler malesef aslında bunda siteninde suçu var modem aç kapa yapanların videosunu silmeleri gerekti
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoylar için tekrardan teşekkür ederim arkadaslar..ben galiba çekirdek kazanamadım önceki ay gibi bu da 20 sinde açıklanırsa araya tatil girip ayın 23 üne kadar bekleyebiliriz sonuçları yada 18ine kadar açıklarlar.. boşuna uğraşma mt93 ben dün ilk 10 girmek için çok uğraştım girdimde hatta adsl aç kapa yaparak düşürdüler beni kimin düşürdüğünüde buldum zaten nasıl yani sen ilk 10a giremedinmi 2 video ile :Syok modem aç kapa yaparak düşürdüler malesef aslında bunda siteninde suçu var modem aç kapa yapanların videosunu silmeleri gerektiİlk 10da kimler varki?Ben girdimmi? :S hiç bişi bilmiyom hesaplayamadım.Hangileri ilk ayın hangileri ikinci ayın hangileri üçüncü ayın ilmiuorum.Burdan bildiğiniz ilk 10u yazabiilirmisiniz?
anlamadım bu işide son gun onaylanan video ilk 10a girio biz giremiyorz :S