Arkadaşlar geçenlerde eşime muhabbet sırasında hiç hazırlığım olmamasına rağmen sana bir süprizim var diyerek büyük laf söyledim, beklenti içerisine soktum aslında,ama aklımda hiçbir hediye yoktu, şimdi benden 8 mayıs doğum gününde hediye bekliyor ne almalıyım bir türlü bulamadım lütfen yardım edin özellikle bayanlar ne almalıyımki aklını başından almalıyım size ne alınsa çok mutlu olurdunuz bir türlü bulamadım, bu konularda çok aptalım da

hediyenin fiyatı,özelliği, önemli değil bazen küçük bir gül bile dünyalara bedel olabiliyor onun için her türlü öneriye açığım lütfen ......
şimdide durmadan ipucu istiyo sende ser verip sır vermiyorsun dimi
İnan senden beklentisi büyük değildir

çiçek , tek taş akşam yemeği kafi olacaktır ama bi yerden yer ayırtta bari
Eşiniz takıyı seviyorsa çocuğunuz yada çocuklarınız varsa onların isimlerinin yazıldığı bir kolye olabilir.ben böyle bir hediye alsam mutlu olurdum.
bir arkadaşını ayarla eline kamera alsın ( kaliteli cep telefonuda olabilir ) eşine hediye alma maceranı kameraya çek.gittiğin her yerde doğal ol.kameraya oynama

hissetmediğin şeyleri söyleme rol yapma

o aldığın hediyeyi ve videoyu eşine izlettir

eşin neyden hoşlanır sen bilmeyeceksinde bizmi bileceğiz be adam

ben evli olsam eşime bonsai ağacı alırdım ( ama bitki bonsaisi değil çam bonsaisi,onuda bulmak zor ve pahalı ) minik dallarına ipler asıp ucuna kağıt bağlardım.o kağıdın içinde güzel sözler yazardı eşime
ağaca çaput bağlamaya karşıyım günah ama burada niyet önemli maksat eşini sevindirmek ibadet saymıyoruz sonuçta
İmkan varsa sevimli bir kuş,kanarya veya kedicik olabilir:)
İpad , katı meyva suyu sıkacağı felan iyi olur hani
İpad , katı meyva suyu sıkacağı felan iyi olur hani
ipad tamamda benim anladığım kadınlar eve alınan ürünü kendine alınmış saymıyor

Tecrübeyle sabittir.