Gönderen Konu: Eşime Söz Verdim ...?  (Okunma sayısı 13545 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: Eşime Söz Verdim ...?
« Yanıtla #10 : 09 Nisan 2013, 09:13:24 »
kadınlara ve kızlara aman ha bir daha öyle sözler verme. aman ha bir sürpriz yapacağın zaman ucundan dahi olsa çıtlatma. pişman olursun. sürpriz burnundan gelir. aman ha...

Çevrimdışı ŞanssızHediyeAvcısı

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Ebulfeth
« Yanıtla #11 : 09 Nisan 2013, 09:15:46 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İpad ,  katı meyva suyu sıkacağı felan iyi olur hani

hayırlı satışlar ustaa ;D :P

:D :D
Şanssız Hediye Avcısı

B a k a r s ı n  B i r  G ü n  K a z a n ı r ı m.

Özgür Mısır - Özgür Suriye - Özgür Filistin - Özgür Doğu Türkistan

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 09 Nisan 2013, 09:18:52 »
Bence Atasaya gidin sizin ve eşinizin varsa çocuğunuzun isimlerini bir kolyeye yazsınlar.Sizin isteğinize göre yapıyor Atasay.Benim eşim bana bunu hediye etmişti.Ben bayılmıştım.
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 09 Nisan 2013, 09:51:54 »
eşim evliliğimizin ilk yıl dönümünde bana plaket yaptırmıştı.üzerinde ikimizin resmi vardı ve plaketin üzerinde de çok güzel sözler yazıp bana teşekkür eden bir yazı vardı..ben çok duygulanmıştım ve çok romantik gelmişti hala da saklarım...açıkcası ben bi bayan olarak öyle maddi değeri olan hediyelerden ziyade eşimin duygularını ifade ettiği,manidar hediyeri seviyorum.sonuçta ipad-iphone-pahalı bir takı vs..zaten normal bir zamanda alınabilecek şeyler..yani özel bir gün olmasına gerek yok.ama siz hani süprizim var dediğiniz için bence özel olmalı daha çok duygusal bişey olmalı..
izgim

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
« Yanıtla #14 : 09 Nisan 2013, 10:03:47 »
çok istediği birşey varmı, takı telefon ipad gibi onu alın yada eski bi reklam vardı çok beğenmiştim kadın sabah buzdolabını açıyo ve bütün rafları güllerle dolu çok hoştu böyle bişeyde yapabilirsiniz, ama şu an eşinizin büyük bi beklentisi olmalı klasik bişey yapmayın ya çok istediği bişey alın yada farklı bişeyler deneyin..

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 09 Nisan 2013, 10:24:59 »
bir arkadaşını ayarla eline kamera alsın ( kaliteli cep telefonuda olabilir ) eşine hediye alma maceranı kameraya çek.gittiğin her yerde doğal ol.kameraya oynama  :D hissetmediğin şeyleri söyleme rol yapma  :D o aldığın hediyeyi ve videoyu eşine izlettir  :) eşin neyden hoşlanır sen bilmeyeceksinde bizmi bileceğiz be adam  ;D ben evli olsam eşime bonsai ağacı alırdım ( ama bitki bonsaisi değil çam bonsaisi,onuda bulmak zor ve pahalı ) minik dallarına ipler asıp ucuna kağıt bağlardım.o kağıdın içinde güzel sözler yazardı eşime  :)

ağaca çaput bağlamaya karşıyım günah ama burada niyet önemli maksat eşini sevindirmek ibadet saymıyoruz sonuçta  :D

ayyy süpermiş buu :)

Çevrimdışı cembik

• Usta Kampanyacı
  • yaşadığının farkında mısın?
« Yanıtla #16 : 09 Nisan 2013, 10:40:59 »
Bir odayı tıkabasa balonlarla doldurup doğum günü hediyesini o balonların içine saklamak ve eline toplu iğne vererek buyur canım hediyen burda demek  ;) unutmadan balonların içine de küçük kağıtlara sevgi sözcükleri şık olabilir  ::)
« Son Düzenleme: 09 Nisan 2013, 10:46:01 Gönderen: cembik »

Çevrimdışı halehan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 09 Nisan 2013, 10:56:32 »
bence eşinize ait bir araba alın yada tapu su üzerine bir ev de olabilir.buna bütün bayanlar bayılır kısaca bunları söyleyebilirim:)
kısmet te varsa gelir YEMEN den,kısmet te yoksa ne gelir elden.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #18 : 09 Nisan 2013, 11:02:01 »
Çok özlediği biri varsa onu çağırın. Ya da çok gitmek istediği bir yer varsa oraya götürün. İmkanınız dahilinde ne var bilemiyorum.Pahalı hediye almaya bence gerek yok. Babam annemin hasta olduğu bir doğumgününde çok özlediği bir yere götürmüştü en sevdiği lavanta dolu bir kutu yaptırmıştı. Sevginizle ona en büyük hediye olursunuz zaten. İçtenliğiniz yeter
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı drosera

• Usta Kampanyacı
  • şans ben sana güldüm sende bana gül:))))))
« Yanıtla #19 : 09 Nisan 2013, 11:13:29 »
Bir odayı tıkabasa balonlarla doldurup doğum günü hediyesini o balonların içine saklamak ve eline toplu iğne vererek buyur canım hediyen burda demek  ;) unutmadan balonların içine de küçük kağıtlara sevgi sözcükleri şık olabilir  ::)

ama balonlar patladıktan sonraki dağınıklığı da kendi toplaması lazım.yoksa supriz eziyet olur